DIZELKA NA MLAZNI POGON: Spisak pojačanja sve je duži - punim gasom ka višem rangu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.12.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon samo šest meseci, odlučio se na promenu sredine.

DIZELKA NA MLAZNI POGON: Spisak pojačanja sve je duži - punim gasom ka višem rangu!

Foto: FK železničar Inđija

Iz sezone u sezonu "inđijska Dizelka" prelazi jedan po jedan rang srpskog fudbala. Prethodne sezone, zajdno sa ekipom GFK Sloven iz Rume (obe ekipe osovjile po 77 boda, 24 više od trećeplasiranog Jadrana iz Golubinca) obezbedili su plasman u Vojvođansku ligu Jug, a nakon prvog dela ovosezonskog takmičenja i borba za plasman u srpskoligaški karavan, nije daleko.

 

Fudbalski klub Železničar iz Inđije jesenji deo sezone okončao je na šestoj poziciji sa skorom od osam pobeda, tri remija i četiri poraza i svega osam bodova dele ih od Hajduka iz Divoša i liderske pozicije u vojvođanskoj fudbalskoj ligi.

U cilju jačanja ekipe za nastavak prvenstvenih borbi, "Dizelka" je već u svoje redove dovela Gorana Smiljanića koji u Inđiju stiže iz redova novobeogradskog Radničkog, kao i golmana Miloša Milinovića koji je prethodne jeseni nastupao za staropazovačko Jedinstvo.

Od srede 21. decembra Železničar je jači za igrača sredine terena Danila Živanovića koji u Inđiju stiže, kao i golman Milinović, iz redova kluba iz Stare Pazove.

Foto: FK železničar Inđija

Na "Toyo Tires Areni" igraće se sjajan fudbal

 

Živanović je rođen 24. septembra 1998. godine. Tokom dosadašnje karijere nastupao je za BSK Borču, pomenuti Jedinstvo iz Stare Pazove i ekipu Tekstilca iz Dervente u Republici Srpskoj.

Borbu za vrh tabele narednog proleća Železničar će započeti na svom terenu u duelu protiv novosadskog Indeksa. Prvi duel dve ekipe okončan je trijumfom ekipe iz Novog Sada rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading