NAKON TRENERA, PARAF JE STAVIO I NEMANJA JOVIĆ: U iščekivanju novih akvizicija, Vojvodina pravi planove za prolećne borbe!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.12.2022

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza njih je sumorna jesen, ali u klubu niko ne želi da očajava. U godini tokom koje će proslaviti 110. rođendan, nadaju se izbegavanju najgoreg.

NAKON TRENERA, PARAF JE STAVIO I NEMANJA JOVIĆ: U iščekivanju novih akvizicija, Vojvodina pravi planove za prolećne borbe!

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Fudbalski klub Vojvodina iz Bačkog Gradišta prvi deo sezone okončao je na nezavidnoj 15. poziciji Vojvođanske lige Sever i tokom predstojećeg proleća očekuje ih grčevita borba kada je opstanak u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala u pitanju.

 

Svega tri trijumfa (Hercegovac Gajdobra 1:0, Krila Krajine iz Bačke Palanke 5:1 i Sloga Čonoplja 3:2) uz čak 12 poraza, nikoga u Bačkom Gradištu ne mogu da zadovolje. 

Ekipa koja se četvrtu godinu za redom takmiči u vojvođanskom fudbalskom rangu nalazi se na ivici ponora i rukovodstvo kluba moralo je pod hitno da reaguje kako bi se tokom predstojećih meseci, spasilo šta se spasiti može. Kao prvi korak u ostvarenju zacrtanih ciljeva, angažovan j novi šef stručnog štaba. Na užarenu klupu stigao je trener Nenad Rajić koji je stigao iz novosadskog Indeksa. Interesantno je napomenuti da će Rajić biti već treći trener u aktuelnoj sezoni koji predvodi ekipu Vojvodine.

Kada je reč o igračkom kadru, u redove kluba iz opštine Bečej, vratio se nekadašnji kapiten Vojvodine, Nemanja Jović koji stiže iz ekipe Mladosti iz Turije, a klub je u potrazi za još nekolicinom pojačanja.

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Sve je spremno za veliki jubilej

 

Kako se saznaje ekipa Vojodine će tokom aktuelne zime dovesti još barem trojicu fudbalera. U ovom momentu ekipi su neophodna pojačanja na pozicijama golmana, štopera i ofanzivnog veznog fudbalera.

Da podsetimo, ekipu Vojvodine već na startu prolećnog dela sezone očekuje važan dvoboj protiv Mladosti iz Turije. Meč će se odigrati na igralištu Sportskog centra "Đorđe Tapavica Džoja", a treba napomenuti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan pobedom Mladosti rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading