NAPUŠTA CRVENO-BELE? Desni bek otkrio buduće planove!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.12.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza njega je više nego uspešna polusezona, ali se istovremeno otvara pitanje šta i kako dalje...

NAPUŠTA CRVENO-BELE? Desni bek otkrio buduće planove!

Foto: FK Mladost Bački Petrovac

Treću sezonu uzastopno ekipa Hercegovca iz Gajdobre takmiči se u okviru Vojvođanske lige "Sever". Za razliku od prethodnih sezona tim trenutno zauzima poziciju u sredini tabele, pa narednog proleća neće morati da strepi kada je opstanak u pitanju.

 

Tokom prethodnih 15 mečeva Gajdobranci su ostvarili skor od sedam pobeda i po četiri remija i poraza i na svom kontu imaju 25 osovjenih bodova što je samo dva manje u odnosu na trećeplasiranu ekipu Mladosti iz Bačkog Petrovca sa kojom su i odigrali poslednji jesenji susret, okončavši ga nerešenim rezultatom 0:0.

Borba za viši rang, čini se, u ovom momentu je nedostižna s obzirom na dominacijuBratstva 2019 iz Prigrevice, ali u Gajdobri se mogu pohvaliti drugim podatkom.

Naime, desni bek ovog kluba, mladi devetnaestogodišnji Veselin Radović proglašen je za najboljeg mladog fudbalera jesenjeg dela Vojvođanske lige "Sever". Radović je nastupio na svih 15 mečeva, a i pored činjenice da igra na poziciji beka tri puta se upisao u listu strelaca (dva pogotka je dao ekipi Preporoda iz Novog Žednika i jedan Radničkom 1918 iz Ratkova), a istovremeno je zabeležio je dve asistencije.

Sve navedeno dovelo je do interesovanja drugih klubova za usluge mladog beka, ali Radović u razgovoru za portal "Msport.rs" razrešava sve dileme kada je (ne)ostanak u Gajdobri u pitanju, ali istovremeno ističe i kako je zadovoljan svojim partijama tokom prethodne jeseni:

- Zadovoljan sam partijama, pogotovo u drugom delu jesenje polusezone. Za sada planiram da ostanem u Hercegovcu, ali nikada se ne zna - po malo je zagonetan Veselin Radović.

Republika

Foto: FK Mladost Bački Petrovac

Detalj sa poslednjeg jesenjeg susreta Mladost (BP) - Hercegovac

 

Treba napomeuti da je devetnaestogodišnji fudbaler pre dolaska u redove Hercegovca prethodne zime prošao kompletnu fudbalsku školu Hajduka 1912 iz Kule.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading