KAO NA POKRETNOJ TRACI: Spisak pojačanja sve je duži - "pod Bairom" stigla još dvojica novajlija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.01.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija bez kraja se natavlja...

KAO NA POKRETNOJ TRACI: Spisak pojačanja sve je duži - "pod Bairom" stigla još dvojica novajlija!

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Nakon pune decenije tokom koje su bili deo Srpske lige Vojvodina, fudbaleri Dunava iz Starih Banovaca su nakon sezone 2020/21 morali da se vrate jedan stepenik niže.

 

Već dve sezone takmiče se u Vojvođanskoj ligi Jug, a ostvarenjima tokom prethodne jeseni, u klubu nisu zadovoljni, pa su u pauzi između dva dela sezone prionuli ozbiljno na posao rekonstrukcije igračkog kadra.

Dres Dunava već su zadužili Marko Nikolić, Veljko Petrović, Lazar Stokić i Nebojša Pavlović, a sada su još "dve laste" sletele u Stare Banovce.

Peto pojačanje Dunava stiže iz ekipe Donji Srem 2015 iz Pećinaca, a u pitanju je vezni fudbaler Nikola Radosavljević. Dvadesetogodišnji igrač tokom dosadašnje karijere nastupao je Jedinstvo iz Stare Pazove, Inđiju, subotički Spartak, beogradski Internacional i već pominjani tim iz Pećinaca.

Za sada poslednje pojačanje stiže iz redova inđijskog Železničara. U pitanju je Bogdan Lukač, fudbaler koji igra na poziciji levog krila.

Republika

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Bogdan Lukač - šesto pojačanje Dunava

 

Da podsetimo, ekipa Dunava iz Starih Banovaca prvi deo šampionata okončala je na 11. poziciji južne grupe vojvođanskog fudbala sa skorom od tri pobede, sedam remija i pet poraza. Tokom predstojećeg proleća predstoji im borba za opstanak u četvrtom rangu srpskog fudbala, a svoju prolećnu premijeru fudbaleri Dunava imaće u Šidu gde će gostovati aktuelnom fenjerašu, ekipi Radničkog.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading