TEKTONSKE PROMENE: Potpuno renoviranje igračkog kadra na "Teatru snova"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.01.2023

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodnog perioda značajno su ojačali igrački kadar.

TEKTONSKE PROMENE: Potpuno renoviranje igračkog kadra na "Teatru snova"!

Foto: OFK Zeka Buljubaša

OFK Zeka Buljubaša iz Ravnja u nastavak šampionata u okviru Međuopštinske lige Srem-zapad ulazi sa znatno izmenjenim igračkim kadrom, ali se slobodno može reći da će "plavi" tokom proleća biti znatno jači u odnosu na jesenji deo takmičenja.

 

Prilično je teško i podsetiti se svih imena koji su u tokom aktuelne zimske pauze stigli na "Teatar snova". Još krajem novembra opremu kluba iz Ravnja zadužio je golman Ivan Ovsek koji u redove "Zeke" stiže iz ekipe LSK Laćarak. Drugi novajlija bio je napadač Nenad Panić nekadašnji fudbaler Fruškogorca iz Manđeloša. Sledeći na listi pojačanja bio je Ivan Ivić koji se vraća u klub za koji je nekada nastupao, a koji je prethodnu deceniju proveo u redovima Podrinja iz Mačvanske Mitrovice. Serija je nastavljena sa Nikolom Pavlovićem, Duškom Kukićem, Milošem Uroševićem, da bi pred same novogodišnje praznike u ekipu iz Ravnja stiglo možda i najveće pojačanje, Duško Dević koji na "Teatar snova" stiže iz Obilića 1933 iz Kukujevaca.

Ovime je rukovodstvo OFK Zeke Buljubaše u Ravnje dovelo gotovo kompletan jedan tim, pa su se sa pravom čekale i informacije o fudbalerima koji će napustiti redove "plavih". 

Republika

Foto: OFK Zeka Buljubaša

Izuzetno živo je ove zime na "Teatru snova"

 

Kako su u kratkom saopštenju naveli klupski čelnici, redove "Zeke" napustila su čak osmorica fudbalera. Miloš Martinović, Stefan Borovac, Damir Skorupan, Damjan Trebovac,  Dušan Milovanović, Aleksandar Stojanović, Aleksa Vasić i Nikola Gavrić  razdužili su opremu i slobodni su u izboru nove sredine.

Osraje da se vidi kako će brojne kadrovske pormene uticati na igre OFK Zeke Buljubaše tokom prolećnih prvenstvenih borbi, a treba napomenuti da će premijeru u nastavku šampionata OFK Zeka Buljubaša imati u Sremskoj Rači gde će odmeriti snage sa domaćom ekipom Srema. Prvi meč nevedene dve ekipe u aktuelnoj sezoni fudbaleri iz Ravnja su rešili u svoju korist rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading