OTVORENA TRANSFER PIJACA: Na "Teatar snova" stigao novi golman - ostvarenje klupskih ambicija sada je mnogo realnije! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.11.2022

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su sve oči fudbalske i sportske javnosti usmerene ka Svetskom prvenstvu koje se održava u Kataru, nakon okončanja ligaških mečeva, kreće i zimska fudbalska pijaca.

OTVORENA TRANSFER PIJACA: Na "Teatar snova" stigao novi golman - ostvarenje klupskih ambicija sada je mnogo realnije! (FOTO GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva/Ivan Ovsek

Prošlo je deset dana od kako je spuštena zavesa na jesenji deo sezone u okviru Međuopštinske lige Srem - Zapad. Jesenje lovorike osvojila je ekipa Graničara iz Adaševca koja će na proleće startovati sa dva boda više od prvog pratioca LSK iz Laćarka, a posao im može biti i olakšan s obzirom da je redove kluba iz Laćarka napustio golman Ivan Ovsek.

 

Dvadesetdevetogodišnji Ivan Ovsek narednog proleća nastupaće za ekipi OFK Zeka Buljubaša iz Ravnja. Kao što je već rečeno, on na ravnjanski "Teatar snova" stiže iz LSK Laćarka i predstavlja će veliko pojačanje za ekipu koja će pokušati na proleće da se umeša u borbu za gornji deo tabele.

Ivan Ovsek je rođen 16. juna 1993. godine, igra na poziciji golmana, a tokom dosadašnje igračke karijere nastupao je za BSK Bešenovo, Borac Martinci i LSK Laćarak.

 

Treba napomenuti da je ekipa OFK Zeka Buljubaša jesenji deo sezone u Međuopštinskoj ligi Srem - Zapad okončala na osmoj poziciji sa 22 osvojena boda. Klub iz Ravnja je ostvario sedam pobeda, jedan remi i pet poraza, a treba napomenuti da su u finišu sezone u pet prvenstvenih utakmica ostvarili čak četiri poraza (Jedinstvo Ruma 2:3, Graničar Adaševci 0:1, LSK Laćarak 2:5 i Obilić 1993 Kukujevci 0:3).

U prvom prolećnom kolu OFK Zeka Buljubaša gostuje u Sremskoj Rači ekipi Srema, a pobednik ovog susreta imaće priliku da se uključi u borbu za vrh tabele Međuopštinske lige Srem - Zapad.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading