FORMIRA SE RESPEKTABILAN SASTAV: Iskusni napadač stigao na "Teatar snova"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.11.2022

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskustvo radi ostvarenja ciljeva.

FORMIRA SE RESPEKTABILAN SASTAV: Iskusni napadač stigao na "Teatar snova"!

Foto: OFK Zeka Buljubaša

Prolećna borba u okviru Međuopštinske lige Srem-zapad biće izuzetno zanimljiva. Prema ostvarenom prethodne jeseni veliku borbu za plasman u viši rang, Sremsku ligu vodiće ekipe Graničara iz Adaševca i LSK-a iz Laćarka, ali se i drugi klubovi potajno nadaju da mogu pomutiti želje vodećeg dvojca.

 

I pored činjenice da je ekipa OFK Zeka Buljubaša iz Ravnja prvi deo takmičenja okončala na osmoj poziciji sa 22 boda i skorom od sedam pobeda, jednim remijm i pet poraza, u Ravnju se nadaju da angažovanjem pojačanja tokom "zimske fudbalske pijace" mogu doći u situaciju da nadoknade 12 bodova zaostatka za liderom šampionata.

Novi napadač OFK Zeka Buljubaša postao je iskusni Nenad Panić.

Tridesetogodišnji Panić prethodne četiri sezone proveo je u ekipi Fruškogorca iz Manđeloša, tima koji se takmiči u višem stepenu takmičenja, Sremskoj ligi i prvi deo šampionata okončali su u donjem delu tabele sa 17 osvojenih bodova i predstoji im grčevita borba za opstanak unavedenom stepenu takmičenja.

Foto: OFK Zeka Buljubaša

Nenad Panić - novi napadač OFK Zeka Buljubaša

 

Treba napomenuti da je ovo drugo pojačanje OFK Zeka Buljubaša tokom zimske pauze. Dres kluba sa "Teatra snova" već je poneo golman Ivan Ovsek koji je u Ravnje stigao iz LSK Laćarka.

Svoj prvi meč u prolećnom delu šampionata ekipa OFK Zeka Buljubaša odigraće u Sremskoj Rači protiv domaćeg Srema koji na tabeli Međuopštinske lige Srem-zapad ima bod više i upravo će navedeni susret pokazati može li klub iz Ravnja da se uključi u borbu za vrh tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading