ČEKA NAS TEŽAK ZADATAK: Veliko ime beogradskog fudbala dobro zna šta je potrebno njegovoj ekipi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.01.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza njega je bogata igračka karijera, a sada želi da se pokaže i dokaže na trenerskoj klupi.

ČEKA NAS TEŽAK ZADATAK: Veliko ime beogradskog fudbala dobro zna šta je potrebno njegovoj ekipi!

Foto: FK Morava Velika Plana

Već pet sezona uzastopno Fudbalski klub Morava iz Velike Plane sa uspehom se takmiči u okviru Zone Podunavsko-šumadijske.

 

Iz sezonu u sezonu plavo-beli ostvaruju sve bolje rezultate u okviru četvrtog stepena srpskog klupskog fudbalkog takmičenja. Tokom prethodne jeseni ostvarili su četiri pobede, tri remija i šest poraza i sa 15 osvojenih bodova zauzimaju sedmu poziciju na tabeli, a učinak je mogao biti i znatno bolji da u finišu prvog dela šampionata klub nije vezao tri uzastopna poraza (Omladinac Šetonje 1:2, Sloga 1924 Batočina 2:3 i RSK Rabrovo 2:3) čime je utisak donekle pokvaren.

Vest koja je obradovala sve u Velikoj Plani jeste činjenica da je trener Morave, nekadašnje veliko igračko ime beogradskog fudbala, Zdenko Muf odlučio da i u nastavku sezone predvodi sa klupe ekipu. Nakon obelodanjenja nastavka saradnje Muf je za portal "Sport026" izjavio:

- Ostajem u Moravi. Dogovorili smo se o nastavku saradnje i nadam se da ćemo uspeti da ostvarimo zacrtani cilj, a to je opstanak u Podunavsko-šumadijskoj zoni. Čeka nas izuzetno težak zadatak, svaka utakmica biće maltene odlučujuća,treba pojačati tim i pripremiti se na pravi način. Zadovoljan sam i verujem da možemo spremni dočekati nastavak sezone.

 

 

Zdenko Muf je tokom igračke karijere i nastupa za novobeogradske klubove Radnički i IMT, imao bogatu internacionalnu karijeru u Grčkoj, Španiji i Meksiku, a kao trener radio je u ekipama GFK Jasenice 1911 iz Smederevske Palanke, požarevačkog Mladog radnika, Karađorđa iz Topole i Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading