SVE JE USMERENO KA OSTVARENJU ZACRTANOG CILJA: Promene u igračkom kadru su neophodne!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.01.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekonstrukcija igračkog kadra je u toku.

SVE JE USMERENO KA OSTVARENJU ZACRTANOG CILJA: Promene u igračkom kadru su neophodne!

Foto: FK Jadran Golubinci

Ekipa Jadrana iz Golubinaca ima velike ambicije u nastavku takmičenja u okviru Sremske lige.

 

Jadran je tokom prethodne jeseni ostvario skor od osam pobeda, dva remija i pet poraza i sa 26 bodova, zajedno sa Partizanom iz Vitojevaca deli pozicije četiri i pet na tabeli. Svi u klubu nadaju se da ekipa tokom predstojećeg proleća može nadoknaditi bodovni zaostatak za liderom, Budućnosti iz Salaša Noćajskog koja u ovom momentu ima sedam bodova više od timova iz Golubinaca i Vitojevaca.

U tom cilju klub je tokom zimske pauze započeo sa rekonstrukcijom igračkog rostera. Tokom meseca decembra ekipu Jadrana pojačali su štoper Vladan Ninić koji e stigao iz inđijskog Železničara, napadač Predrag Milaković, kao i dosadašnji fudbaler Hajduka iz Beške, levi bek, Danilo Kovačević.

Ovoga puta na red je došao i odlazak iz kluba. Nakon punih deset godina provedenih u redovima Jadrana, Golubince napušta Milan Komnenović. U pitanju je devetnaestogodišnji fudbaler koji je prošao kompletnu fudbalsku školu FK Jadran.

Foto: FK Jadran Golubinci

Došlo je vreme za rastanak - Milan Komnenović

 

Za sada nije poznato gde će Komnenović nastaviti svoju fudbalsku karijeru.

Da podsetimo, ekipa Jadrana će svoju prolećnu premijeru imati na svom igralištu u Golubincima, a protivnik će biti Sloga iz Vognja koju su u prvom ovosezonskom meču ubedljivo savladali rezultatom 4:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading