PUN GAS KAMIONDŽIJA: Nakon vedete Partizana, u Priboj stigao fudbaler koji je jesenas "plesao" beogradskom Marakanom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.01.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svih dešavanja tokom zimske pauze, čini se da bodovni zaostatak nije nedostižan.

PUN GAS KAMIONDŽIJA: Nakon vedete Partizana, u Priboj stigao fudbaler koji je jesenas "plesao" beogradskom Marakanom!

Foto: FK FAP Priboj

Kraj prethodne godine obeležili su bombastični transferi. Imena nekadašnje vedete beogradskog Partizana Obiore Odite, Jasina Rašljanina, Aleksandra Petakovića, kao i najboljeg igrača srpskoligaškog karavana Veljka Plazinića, dobvoljno govore o klupskim ambicijama, a pokazatelj ozbiljnosti, svakako su i radovi na poboljšanju glavnog terena kako bi se majstorima fudbalske igre stvorili uslovi da svo svoje znanje i umeće mogu prikazati na "zelenom tepihu".

 

Fudbalski klub FAP i u prvim danima 2023. godine, ne odmara. Novi član pribojskog kluba postao je i Kosta Janjić fudbaler koji je prethodne jeseni nastupao u superligaškom karavanu noseći dres ivanjičkog Javora.

U pitanju je dvadesetdvogodišnji levi bek koji je tokom dosadašnje karijere nastupao za Slogu iz Požege i već pominjani klub iz Ivanjice. Tokom prvog dela šampionata zabeležio je tri nastupa na terenima elitnog ranga srpskog fudbala, a posebno je u sećanju ostala njegova partija na startu takmičenja kada je na beogradskoj "Marakani" pružio zapaženu partiju u duelu sa Crvenom zvezdom. Aktuelni srpski šampion je taj meč rešio u svoju korist rezultatom 4:1.

Dolaskom Koste Janjića u Priboj, još jednom se pokazuje i dokazuje sva ozbiljnost "Kamiondžija". FAP je prethodnu jesen u okviru Srpske lige Zapad okončao na trećoj poziciji sa osam bodova manje u odnosu na Smederevo 1924 i pet u odnosu na čačanski Borac 1926, ali se čini da u gradu na obalama Lima nemaju dilemu i smatraju da već narednog proleća mogu prvi "preseći vrpcu" i iza sebe ostaviti nekadašnje članove srpske fudbalske elite.

Foto: FK FAP Priboj

U Priboju će se gledati prvoligaški fudbal?

 

Uvidom u prolećni raspored pribojskog kluba, može se reći da će ključni duel "Kamiondžije" odigrati na svom terenu 25. marta protiv nekadašnjeg čačanskog superligaša. Ukoliko u tom susretu zabeleže trijumf, vrata Prve lige Srbije, širom se otvaraju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading