O NJIMA SE VEĆ SADA PRIPOVEDA: Južnoamerička atmosfera njihov je zaštitni znak - "Crna trojka" osvaja srpsku prestonicu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.01.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska prestonica dobija još jednu renomiranu navijačku grupu.

O NJIMA SE VEĆ SADA PRIPOVEDA: Južnoamerička atmosfera njihov je zaštitni znak - "Crna trojka" osvaja srpsku prestonicu! (FOTO GALERIJA)

Foto: KFK Ravna Gora

Fudbalski fanatici širom sveta znaju za navijače Crvene zvezde i Partizana i ono što oni donose svom klubu. Neretko se kroz istoriju dešavalo da protivnički igrači, bez obzira o kojem je sportu reč, više strepe od huka sa tribina i upravo ta činjenica donosila je srpskim sportskim velikanima nedostižnu prednost u odnosu na rivale, pa čak i kada su oni bili igrački daleko kvalitetniji.

 

Međutim, čini se da u godinama pred nama Beograd dobija još jednu renomiranu navijačku grupu koja će zasigurno rasti srazmerno rastu kluba koji podržavaju.

Kraljevski fudbalski klub Ravna Gora osnovan je 2020. godine i već u svojoj prvoj takmičarskoj sezoni, kroz takmičenje u Međuopštinskoj ligi Beograda - "grupa B", izborio je plasman u viši rang. 

U sezoni 2022/23 možda i ne postižu očekivane rezultate u Prvoj beogradskj ligi "grupa A", ali njihovim mečevima uvek prisustvuje zavidan broj gledalaca, a neretko je na tribinama prava južnoamerička atmosfera.

 

Potpuno je jasno da fotografije govore više od hiljadu reči.

Da podsetimo, ekipa KFK Ravne Gore tokom prvog dela šampionata u okviru petog stepena srpskog fudbalskog takmičenja zabeležila je tri pobede, dva remija i osam poraza i trenutno zauzimaju 12. poziciju na tabeli i jasno je da im u narednom periodu predstoji borba za očuvanje statusa u ovom rangu takmičenja.

Da li će navijči jednog od najmlađih beogradskih klubova moći u dogledno vreme da pomute slavu Delija i Grobara, teško je poverovati, ali o "Crnoj trojci", kako se nazivaju navijači ovog kluba, tek će se pripovedati.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading