NAPREDAK JE VIDLJIV NA SVIM NIVOIMA: Bombastična pojačanja igračkog kadra ispraćena su i radovima na poboljšanju uslova za igru! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.01.2023

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uslovi koje će klub imati u nastavku šampionata, prevazilaze rang takmičenja u kojem se nalaze.

NAPREDAK JE VIDLJIV NA SVIM NIVOIMA: Bombastična pojačanja igračkog kadra ispraćena su i radovima na poboljšanju uslova za igru! (VIDEO)

Foto: FK FAP Priboj

Da se u Priboju fudbal izuzetno voli, dobro je poznata činjenica. Mečeve Fudbalskog kluba FAP na Gradskom stadionu u Priboju redovno prati veliki broj navijača, a zasigurno će se narednog proleća u Priboju tražiti karta više.

 

Naime, "Kamiondžije" su tokom aktuelne prvenstvene pauze svoj roster značajno pojačale igračem svetskog renomea i nekadašnjom vedetom beogradskog Partizana, Obiorom Oditom, a u gradu na reci Lim stigli su i Jasin Rašljanin, Aleksandar Petaković, kao i najbolji igrač srpskoligaškog karavana Veljko Plazinić.

Navedeni fudbaleri, uz postojeći igrački kadar garantuju da će se klub već tokom predstojećeg proleća boriti za poziciju koja omogućava promociju u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije, a uz navedeno u Priboju užurbano rade i na poboljšanju travnate podloge na terenu Gradskog stadiona, kako bi igrači imali idealne uslove da pokažu i prikažu sve ono što mogu i umeju.

 

 

Da podsetimo, ekipa FAP-a je prvi deo takmičenja u okviru Srpske lige Zapad okončala na trećoj poziciji sa ukupno 29 osvojnih bodova. Ispred pribojskih fudbalera trenutno se nalaze Smederevno 1924 i Borac 1926 iz Čačka koji su tokom jeseni prikupili 37, odnosno 34 boda, ali i pored bodovnog deficita niko u Priboju ne smatra da je borba za vrh tabele izgubljena.

U prvom prolećnom kolu koje je na programu 4. marta igrači FAP-a gostovaće u Arilju ekipi Budućnosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading