ŠOK: Murinjo napustio klub samo nedelju dana nakon što je vest o saradnji obelodanjena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.01.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činilo se da je klub rešio veliko pitanje, ali neočekivano sve je iznenada "palo u vodu".

ŠOK: Murinjo napustio klub samo nedelju dana nakon što je vest o saradnji obelodanjena!

Foto: FK Jadar 07 Loznica

Fudbalski klub Jadar 07 iz Loznice prvi deo šampionata u sezoni 2022/23 okončao je na dvanaestoj poziciji sa 16 osvojenih bodova. Klub je zabeležio svega pet trijumfa u 15 odigranih mečeva u okviru Opštinske lige Loznica i aktuelnu pauzu rukovodstvo lozničkog kolektiva koristi kako bi ojačalo kako igrački, tako i stručni kadar.

 

Tim povodom u redove Jadra 07 već su pristigla četvorica fudbalera, a pre samo nedelju dana klub je na svojoj zvaničnoj Instagram stranici obavestio javnost da će u narednom periodu šef stručnog štaba biti Goran Ranković nekadašnji šef stručnog štaba Luka iz Voćnjaka, Rudara iz Brasine, kao i Gučeva iz Banje Koviljače. 

Međutim, poslednjeg dana 2022. godine nova vest uzburkala je loznički fudbal. Naime, Jadar 07 je obavestio javnost da "popularni Murinjo" ipak neće biti šef struke ove ekipe i da će klub u narednom periodu informisati javnost kada je novi trener u pitanju.

Foto: FK Jadar 07 Loznica

U iščekivanju novog šefa - fudbaleri Jadra 07

 

Za sada nema informacija šta je dovelo do prekida saradnje dve strane samo nedelju dana nakon što je iskusni strateg zvanično preuzeo rukovođenje stručnim štabom.

Da podsetimo, u prolećnoj premijeri, fudbaleri Jadra 07 na svom igralištu dočekuju ekipu Paskovca iz istoimenog mesta, ekipu koja je prvi deo šampionata okončala na drugoj poziciji i sa punim pravom smatraju se jednim od glavnih kandidata za plasman u viši rang takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading