OD NJEGA SE MNOGO OČEKUJE: Murinjo parafirao - sledi pohod ka vrhu tabele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.12.2022

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pojačanja u igračkom rosteru, Lozničani rade i na jačanju stručnog kadra.

OD NJEGA SE MNOGO OČEKUJE: Murinjo parafirao - sledi pohod ka vrhu tabele!

Foto: FK Jadar 07 Loznica

Fudbalski klub Jadar 07 iz Loznice tokom prethodne jeseni nije ostvario očekivane rezultate i klupsko rukovodstvo tokom pauze između dva dela šampionata, užurbano radi na jačanju ekipe na svim novoima.

 

Prvi deo takmičenja u okviru Opštinske lige Loznica okončali su sa skorom od pet pobeda, jednog remija i čak devet poraza i sa 16 osvojenih bodova zauzimaju dvanestu poziciju na tabeli. 

U cilju ostvarenja boljih rezultata u nastavku takmičenja, klub je već angažovao četvoricu fudbalera. Dres Jadra 07 već su zadužili Aleksandar Đurić koji je stigao iz redova Stolica iz Krupnja, Nebojša Ignjatović nekadašnji fudbaler Vuka iz Tršića i Ognjen Gajić koji u Loznicu stiže iz redova TE Gučevo iz Trbušnice, a do sada poslednj pojačanje jeste iskusni tridesetdevetogodišnji fudbaler sredine terena Nenad Radić.

Nakon jačanja igračkog rostera, došlo je vreme i da stručni kadar dobije pojačanje. Novi trener Jadra 07 postao je iskusni trener Goran Ranković. Popularni Murinjo je tokom dosadašnje trenerske karijere predvodio mlađe kategorije FK Radnički Klupci, kao i seniorske sastave Luka iz Voćnjaka, Rudara iz Brasine, kao i Gučeva iz Banje Koviljače koju je svojim dolaskom u drugom delu prethodne sezone preporodio i uspeo da izbori opstanak, iako je ekipa u očima mnogih vec bila otpisana

Foto: FK Jadar 07 Loznica

Murinjo stigao u Loznicu

 

Svi u Jadru 07 nadaju se da će predvođeni iskusnim trenerom uspeti ne samo da stabilizuju rezultate u prolećnom delu šampionata, već i da će ekipa načiniti značajan korak ka prodoru u sam vrh lozničkog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading