OVO NIJE USPELO NI ZVEZDI, NI PARTIZANU: FK Miljakovac, perjanica srpskog klupskog fudbala - njihov rad prepoznat je širom sveta!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.12.2022

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna "Radnička klasa" pomera granice kako na terenu, tako i van njega.

OVO NIJE USPELO NI ZVEZDI, NI PARTIZANU: FK Miljakovac, perjanica srpskog klupskog fudbala - njihov rad prepoznat je širom sveta!

Foto: FK Miljakovac

Fudbalski klub Miljakovac osnovan je leta 2020. godine, ali su u samo dve i po godine postojanja ostvarili niz neverovatnih rezultata kako na zelenom tepihu, tako i u drugim društvenim sferama.

 

Jesenji deo sezone Miljakovac je u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" okončao na šestoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, jednog remija i četiri poraza i svakako se svi u redovima "Radničke klase" nadaju da već tokom narednog proleća mogu nadoknaditi bodovni zaostatak koji trenutno iznosi osam bodova u odnosu na ekipu Bežanije koja je pokupila sve jesenje lovorike.

Istovremeno, klub je prethodnih meseci ispisao nove stranice istorije srpskog klupskog fudbala. Miljakovac je prvi srpski fudbalki klub koji je uzeo učešće u međunarodnom takmičenju "Feniks trofeju" gde su odmerili snage sa italijanskom Brerom iz Milana i danskim Skjoldom iz Kopenhagena.

Pored svega navedenog, klub se danas pohvalio i još jednim ostvarenjem koje do sada nije pošlo za rukom ni najboljim srpskim fudbalskim kolektivima.

 

Naime, na društvenoj mreži Tviter, zvanični klupski nalog je verifikovan "zlatnom zvezdicom" čime ne mogu da se pohvale ni perjanice srpskog fudbala Crvena zvezda i Partizan.

FK Miljakovac postavlja nove standarde u srpskom fudbalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading