PONOS SELA TI SI NAŠEGA: Novogodišnji poklon kojeg bi svako poželeo - stigli najnoviji navijački rekviziti! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.12.2022

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mali" klub, velikih ambicija.

PONOS SELA TI SI NAŠEGA: Novogodišnji poklon kojeg bi svako poželeo - stigli najnoviji navijački rekviziti! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Soko Nova Gajdobra

Takmiče se u petom rangu srpskog fudbala, ali njihove ambicije prevazilaze stepen takmičenja u kojem su trenutno.

 

Fudbalski klub Soko iz Nove Gajdobre, prethodne jeseni u okviru Područne fudbalske lige Sombora ostvario je skor od četiri pobede, isto toliko remija i sedam poraza i sa 16 osvojenih bodova zauzimaju jedanaestu poziciju na tabeli. 

Tokom predstojećeg proleća ekipu očekuje borba tokom koje bi trebali da sačuvaju epitet člana ovog ranga takmičenja, ali ono što raduje armiju navijača kluba iz opštine Bačka Palanka, jeste činjenica da klub mnogo pažnje posvećuje svojim navijačima i klupskom marketingu.

Pred predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike, klub je na tržište izbacio navijačke šalove koji će biti drag poklon za sve pristalice ovog kluba.

 

Jasno je da će svi stanovnici Nove Gajdobr biti ponosni na navijalke rekvizite koji su se našli u prodaji, s obzirom da se njima ne bi postideli ni klubovi u daleko jačim srpskim klupskim fudbalskim takmičenjima.

Kao što je već rečeno, ekipa Sokola iz Nove Gajdobre tokom narednog proleća imaće osnovni zadatak da sačuva mesto u petom rangu takmičenja, a svoj prvi prolećni susret odigraće u Paragama gde će odmeriti snage sa ekipom Budućnosti.

Prvi meč dve navedene ekipe na startu ovosezonskog takmičenja okončan je podelom bodova, bez postignutog pogotka - 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading