PANČEVAČKI DRIM TIM: Jedan od najvećih fudbalskih talenata stigao na obale Tamiša!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.01.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U gradu na obali Tamiša formira se fudbalski drim tim.

PANČEVAČKI DRIM TIM: Jedan od najvećih fudbalskih talenata stigao na obale Tamiša!

Foto: FK Voja Gačić

Nakon prvog dela šampionata u okviru Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačića-Opovo, tri boda zaostaju za liderom ovog ranga takmičenja, ekipom Borca iz Sakula, ali dešavanjima tokom zimske pauze, sebe dovode u položaj favorita kada je u pitanju plasman u viši rang, Drugu kužnobanatsku ligu Zapad.

 

Tokom prethodnog perioda Fudbalski klub Voja Gačić svoje redove je osvežio petoricom novih fudbalera. U redove sportskog kolektiva iz Pančeva već su pristigli Miloš Ćirić iz Palilulca, Marko Božić dosadašnji fudbaler Mladosti iz Vojlovice, iz Starog Tamiša je pristigao Saša Kosorić, Nenad Okuka iz kačarevačkog Jedinstva, dok je iz redova Omladinca iz Opova stigao Ivan Kotlajić

Ovoga puta rukovodstvo kluba je sve svoje pristalice obradovali još jednim vrhunskim pojačanjem.

U pitanju je Gusti Ivanov koji se smatra najtalentovanijim fudbalerom opštine Opovo. Ivanov je 2004. godište i u narednom periodu nastupaće za omladinsku selekciju kluba koja se takmiči u okviru Druge vojvođanske lige, ali će istovremeno nositi i dres seniorskog sastava kao bonus igrač.

Foto: FK Voja Gačić

Pančevački drim tim

 

Priliku za debitantski nastup u novom klubu Gusti Ivanov će imati več u prvom prolećnom kolu kada će Voja Gačić gostovati u Samošu ekipi Pobede koja je prvi deo šampionata okončala na poslednjoj poziciji na tabeli bez osvojenih bodova i katastrofalnim gol koeficijentom 1:60. U prvom meču dve ekipe Pančevci su ubedljivo slavili rezultatom 9:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading