DOGOVOR JE POSTIGNUT: Levonogi "bombarder" se vraća kući - Rakonjac oblači dres matičnog kluba!

Autor:

Sport

08.12.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđeno!!!

DOGOVOR JE POSTIGNUT: Levonogi "bombarder" se vraća kući - Rakonjac oblači dres matičnog kluba!

Foto: Shutterstock

Transfer pijaca u Srbiji se otvara uskoro, ali su klubovi u većini liga već dogovorili nova lica, i čeka se da se zvanično provuče i papirologija, kada se za to steknu uslovi.

Republika

U toku današnjeg dana je stigla informacija i o prvom transferu u okviru Druge južnobanatske lige (grupa Zapad), i onda je stigla iz redova Voje Gačić, trenutno petoplasiranog tima u prvenstvu.

Prvi čovek kluba, Miodrag Gačić je postavio sebi cilj da u predstojećem zimskom prelaznom roku ojača tim "povratnicima", igračima koji znaju šta klub znači i kako se prema njemu treba ophoditi. Prvi novajlija za seniorski tim Voje Gačić je Luka Rakonjac (18), koji se nakon šest meseci provedenih u omladincima Železničara iz Pančeva vraća svojoj kući.

Republika

Foto: FK Voja Gačić

Luka Rakonjac

Rakonjac igra na poziciji levog i desnog krila, više se služi levom nogom i kroz mlađe kategorije zbog jakog udarca često ga opisuju kao "levonogog bombaredera", iako je tek napunio 18 godina, jačina njegovog šuta je zaista impresivna. Gačić je povodom prvog novajlije za naš portal izjavio:

- Rakonjac je daroviti i talentovani mladi napadač, čijim sam dolaskom, odnosno povratkom jako srećan. Želja mi je da podmladimo ekipu, da dođu momci koji su spremni da treniraju i da se dokazuju, u odnosu na jesenji deo igrački kadar ćemo izmeniti u određenoj meri. Već sam se zahvalio Okuki, Niki i Živkovu, i ovom prilikom takođe želim im sve najbolje u daljoj karijeri. U pregovorima smo sa još par igrača, cilj nam je da se održimo u samom vrhu tabele, i da skockamo tim za napad sledeće sezone na prvo mesto. 

Imajući u vidu da nam je entuzijazam prvog čoveka kluba, Miodraga Gačića dobro poznat, nema sumnje da nas očekuje jako zanimljiv prelazni rok u klubu iz Pančeva, i da se može očekivati dosta toga "bombastičnog" u njihovim redovima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading