TREĆI ODLAZAK U NIZU: Uprava kluba će biti pred teškim zadatkom da pronađe adekvatne zamene!

Autor:

Sport

08.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuju se uskoro i ulazni transferi.

TREĆI ODLAZAK U NIZU: Uprava kluba će biti pred teškim zadatkom da pronađe adekvatne zamene!

Foto: FK Polet Nikinci

Prošlogodišnji šampion Opštinske lige Loznica, i aktuelni vicešampion jesenjeg dela Međuopštinske lige Jadar je sa par objava na društvenim mrežama "uznemirio" svoje simpatizere.

Republika

Vodila se velika borba tokom jesenjeg dela prvenstva između Sinđelića i Mladosti, pitanje jesenjeg prvaka rešeno je u poslednjem kolu kada su snage odmerila ova dva sastava u Lipnici, i tada su gosti slavili sa 2:0, što ih je odvojilo na tabeli na tri boda u odnosu na prvog pratioca. 

U prethodnih par dana iz Lipnice su stigle dve informacije po pitanju igračkog kadra, obe su vezane za odlaske. Golman Milan Jović je nakon godinu dana u Sinđeliću odlučio da je vreme da promeni sredinu, i on će karijeru nastaviti u Slogi iz Lipničkog Šora, istu odluku doneo je i Nenad Dragićević, najbolji strelac lige sa 16 golova, ali se njegov novi klub i dalje ne zna.

Najnoviji odlazak iz Lipnice, treći u nizu potvrđen je danas, reč je o Siniši Alimpiću (28), koji nakon šest meseci razdužuje opremu Sinđelića. Alimpić je u karijeri igrao još i za Slogu iz Lipničkog Šora, Omladinac iz Donje Rače, dok je prošao sve mlađe kategorije Loznice, gde je proveo čak jedanaest godina.

Republika

Foto: FK Sinđelić Lipnica

Siniša Alimpić

Odluka Alimipića o napuštanju kluba došla je do uprave, koja nije želela da bude prepreka između igrača i njegove želje, te je i on baš kao i Jović i Dragićević, dobio čiste papire i slobodan je u izboru nove sredine.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading