POVRATNICI SU U MODI U PRNJAVORU: Pouzdani defanzivac se vraća u svoj matični klub!

Autor:

Sport

07.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi dobar posao uprave.

POVRATNICI SU U MODI U PRNJAVORU: Pouzdani defanzivac se vraća u svoj matični klub!

Foto: Privatna arhiva Vojin Janjić

Vratio se tim iz Prnjavora u okružni rang, započeo je takmičarsku godinu u promenjivoj formi, nakon čega je napravljena serija dobrih rezultata, što je dovelo do boljeg plasmana.

Republika

Sastav Mladosti zimsku pauzu provodi na sedmoj poziciji, sa deset bodova zaostatka za liderom, što nije malo, ali je svakako dostižno, jer je u opticaju na proleće čak 45 bodova. I pored toga što transfer pijaca i zvanično nije otvorena, uprava kluba je krenula sa "pružanjem ruke" pojedinim igračima koji će pojačati igrački kadar.

Pre par dana potvrđen je povratak Igora Tripunovića, proverenog golgetera koji se nakon nekog vremena vraća u svoje selo, svoj klub, sa ciljem da ga vrati u zonski rang takmičenja. U toku današnjeg dana stigla je potvrda i drugog novajlije, koji takođe spada u grupu povratnika.

Vojin Janjić (27) se nakon pet godina vraća u matični klub, u kojem će ojačati štopersku liniju za prolećni deo prvenstva. Reč je o proverenom defanzivcu koji je protekle tri godine branio boje Milana Orlića iz Novog Sela, u karijeri je još bio član Drine (Badovinci) i Mačve iz Šabca. 

Republika

Foto: Privatna arhiva Vojin Janjić

Novi-stari igrač

Kontaktirali smo Janjića koji je za naš portal povodom povratka u opremu Mladosti poručio:

- Velika mi je čast vratiti se u klub posle dužeg vremena, gde sam načinio prve fudbalske korake. Nadam se dobrim rezultatima na proleće i da ćemo kroz pripreme uspeti da se uigramo, kako bi napali sam vrh tabele. 

Nakon uvodna dva transfera čelnih ljudi Mladosti, može se već uvideti strategija za ovaj prelazni rok, traže se "domaći igrači", koji "osećaju" klub i selo, i koji su spremni da se bore za najviši plasman.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading