VREME JE ZA PROMENU SREDINE: Kapiten i dugogodišnji igrač Hercegovca ima novi klub!

Autor:

Sport

07.12.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simbol tima iz Gajdobre promenio boju dresa.

VREME JE ZA PROMENU SREDINE: Kapiten i dugogodišnji igrač Hercegovca ima novi klub!

Foto: Privatna arhiva Vladimir Hrnjez

Bivši član Vojvođanske lige Sever je pre par sezona krenuo od nule, uspešno je savladana "prepreka" opštinska liga, i trenutno se u okviru PFL-a Sombor ekipa bori za najviši plasman.

Republika

Zimsku pauzu tim iz Gložana provodi na trećoj poziciji sa 33 osvojenih bodova, što je tri manje u odnosu na jesenjeg prvaka, imenjaka iz Paraga. Učinak od 11 trijumfa i četiri poraza bio je dovoljan za "opstanak" u borbi za najviši plasman, reč je o sastavu koji drži epitet drugog najboljeg napada u prvenstvu, sa 44 postignuta pogotka.

Što se tiče prelaznog roka u nižim ligama Vojvodine, uveliko se priča o dogovorenim transferima, gde se samo čeka otvaranje transfer pijace kako bi se i igrači "provukli" kroz papire. Jedan od najnovijih novajlija, koji je potvrđen, jeste upravo u Gložanu, bivši kapiten i dugogodišnji igrač Hercegovca iz Gajdobre, Vladimir Hrnjez (28), novi je fudbaler Budućnosti.

Republika

Foto: Privatna arhiva Vladimir Hrnjez

Rivalstvo ne ruši drugarstvo

Hrnjez je još od malih nogu član tima iz Gajdobre, sada je u poslednjem mandatu proveo četiri i po godine, gde je bio i kapiten ekipe. Hercegovac se takmiči u višem rangu, gde je nakon prvog dela prvenstva osvojio 13 bodova, što je dovoljno upravo i za 13. poziciju na tabeli.

U predstojećim danima se može očekivati još novih lica u redovima Budućnosti, cilj kluba je plasman u viši rang, i s tim u vezi se vuku potezi povodom jačanja igračkog kadra.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading