KOSTUR TIMA OSTAJE NA OKUPU: Uprava Poleta je obelodanila još dva produžetka saradnje!

Autor:

Sport

07.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična uvertira za zimski prelazni rok.

KOSTUR TIMA OSTAJE NA OKUPU: Uprava Poleta je obelodanila još dva produžetka saradnje!

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Vratio se tim iz Novih Karlovaca nakon četiri godine u okružni rang, tačnije u sadašnju Sremsku ligu, u istoj se nakon prvog dela prvenstva solidno pokazao.

Republika

Sastav Poleta je u promenjivoj formi počeo sezonu, ali je serijom od četiri trijumfa napravio veliki korak ka gornjem delu tabele, međutim na istu je nadovezao isti broj poraza. Nakon 15 odigranih mečeva tim iz Novih Karlovaca se sa 22 osvojena boda nalazi na devetoj poziciji na tabeli.

Čelni ljudi kluba uveliko planiraju predstojeći zimski rok, a pre toga radi se na razgovorima sa igračima koji su interesantni drugim klubovima, kako bi oni i dalje nosili žuto-plavi dres. Pre par dana potvrđen je nastavak saradnje sa Markom Savićem, a istim povodom su se iz Poleta oglasili i povodom još dva fudbalera. 

Aktuelni čuvar mreže Poleta, Vukašin Petković je u klub stigao kao poslednji novajlija leta 2023. godine, tokom jesenjeg dela se odlično pokazao, što je dovelo do ponuda drugih klubova, međutim sada je poznata i njegova odluka. Petković je pružio ruku čelnim ljudima i dogovoren je nastavak saradnje, jako bitna činjenica jeste da se radi o mladom golmanu, koji tek treba da pokaže svoj pun potencijal.

Pored Petkovića i Savića, na proleće će navijači imati priliku da u dresu Poleta vide i dalje Aleksandra Sokolovića. Reč je o fudbaleru koji je odlično ušao u sezonu, postigao je gol u drugom kolu, ali je zbog poslovnih obaveza do kraja jesenjeg dela odigrao još samo dve utakmice. Pred sam odlazak na zimsku pauzu, gol i asistencija kao dokaz da nije zaboravio da igra fudbal, i da će na proleće opet "plesati" po terenu.

Ostanak Sokolovića, znači da će "trio fanatstiko" u sastavu Kesić-Savić-Sokolović nastaviti tamo gde je stao tokom jesenjeg dela prvenstva, naravno, kada su svi bili na terenu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading