BUDUĆNOST KLUBA: Po uzoru na oca i brata - dolazak koji je obradovao sve u Šopiću!

Autor:

Sport

06.12.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je razgovora i tokom leta, ali nije došlo do dogovora, ali je sada sve završeno.

BUDUĆNOST KLUBA: Po uzoru na oca i brata - dolazak koji je obradovao sve u Šopiću!

Foto: FK Šumadija Šopić

Tim iz Šopića je zonski rang takmičenja napustio leta 2021. godine, i od tada se takmiči u Prvoj beogradskoj ligi (grupa B). U povratničkoj sezoni tim je bio na ivici silaskau niži rang, ali se u prethodnoj konsolidovao i stigao je do sredine tabele.

Republika

Sastav Šumadije je jesenji deo sezone u aktuelnom prvenstvu  završio na deobi pete pozicije na tabeli, učinak od šest trijumfa, tri remija i četiri poraza bio je dovoljan za bodovni saldo na broju 21. Pred sam kraj prvog dela šampionata, ekipa je vezala četiri trijumfa i to je u velikoj meri uticalo da se popravi plasman u ligi.

Uprava ekipe iz Šopića jako je aktivna u gotovo svim prelaznim rokovima, pa se isto može očekivati i na pretstojećoj "zimskoj pijaci", koja i dalje zvanično nije počela, ali su čelni ljudi klubova već dogovorili saradnje sa novajlijama.

Prvo pojačanje za prolećni deo prvenstva u Šopiću je Ognjen Ostojić (18), reč je o fudbaleru koji je bio na radaru uprave i tokom letnjeg prelaznog roka, ali je tada odlučio da produži staž u omladinskoj selekciji Kolubare, iz koje i dolazi u seniorski fudbal. 

Republika

Foto: FK Šumadija Šopić

Mlada nada

Po dosadašnjem planu uprave, sve više Šopićana oblači dres Šumadije, Ognjen je sin legende ekipe iz Šopića, Doce Ostojić, i sada će on sa bratom Lazarom zaigrati zajedno. Reč je o veoma perspektivnom fudbaleru od koga se u budućnosti očekuje da bude jedan od nosilaca tima.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading