STVARA SE PAKLENI TANDEM U NAPADU: Boce Kirov je dobio napadača koji isporučuje golove kao na traci!

Autor:

Sport

06.12.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je i drugi novajlija na stadion "Lotrin Gaj".

STVARA SE PAKLENI TANDEM U NAPADU: Boce Kirov je dobio napadača koji isporučuje golove kao na traci!

Foto: FK Turekovac

Velike klupske ambicije zahtevaju da se u kontinuitetu radi na jačanju kluba na svim pozicijama, trenutno je uprava fokusirana na jačanje igračkog kadra, kako bi se na proleće ispratila trka za šampionski pehar.

Republika

Trenutno se sastav Turekovca nalazi na drugom mestu na tabeli, sa dva boda zaostatka za liderom. Prelazni rok u Srbiji zvanično još nije počeo, ali su na stadionu "Lotrin Gaj" već krenuli sa jačanjem igračkog kadra. Prvi novajlija promovisan pre par dana bio je Ilija Petković (24), koji dolazi iz ekipe Taskovići, a najbolje se snalazi u veznom redu.

Čelni ljudi kluba su ubrzo dogovorili još jednog igrača, reč je o Mihajlu Ranđeloviću (26), koji je proteklih godinu i po dana nastupao za sastav Marjana iz Male Biljanice. Fudbaler koji se najbolje snalazi na poziciji desetke i špica, ali može da odgovori i zadacima na krilnim mestima.

Ranđelović je na šest utakmica ove jeseni za svoj sada već bivši klub postigao 13 golova, što je skoro polovina pogodaka njegovog tima, i pored toga što je odigrao samo 2/3 prvog dela šampionata. Ovim transferom uprava je opet spojila tandem Stojilković-Ranđelković, koji je prošle takmičarske godine zajedno tresao mrežu rivala u preko 60 navrata.

Dva ozbiljna fudbalera su već stigla u redove Turekovca, uprava je njihovim dovođenjem pokazala da se ne odustaje od borbe za prvu poziciju, i za plasman u Međuopštinsku jablaničku ligu.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading