TRENERSKA VRTEŠKA: Promene nisu mimoišle ni Sremsku ligu - novog šefa struke tražiće i u Vojki!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.12.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezadovoljavajući rezultati uslovili su promenu šefa stručnog štaba.

TRENERSKA VRTEŠKA: Promene nisu mimoišle ni Sremsku ligu - novog šefa struke tražiće i u Vojki!

Foto: FK Sremac Vojka

Fudbaleri Sremca iz Vojke već treću sezonu u kontinuitetu takmiče se u okviru Sremske lige, a priv deo sezone 2023/24 okončali su na 11. poziciji.

 

Crveno-beli su u 15 prvenstvenih mečeva zabeležili skor od četiti pobede, isto toliko remija i sedam poraza i sa ukupno 16 osvojenih bodova nalaze se bliže borbi za opstanak, nego plasmanu u "mirnu luku" sredine tabele.

Nakon očajnog starta u kojem su u prvih sedam mečeva stogli do svega dva remija, fudbaleri Sremca su znatno poboljšali rezultatsko ostvarenje i tokom meseca oktobra nisu osetili gorčinu poraza.

Ipak, rezultatski rolerkoster se ponovio u finišu jeseni, doživljena su dva poraza u poslednja tri duela, što je očigledno uslovilo i naredne poteze klupskog rukovodstva.

Naime, danas je klub na svojoj zvaničnoj Instagram stranici objavio informaciju da je saradnja sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Nikolom Popovim, prekinuta i da će klub u narednom vremenskom periodu imenovati novog trenera seniorskog pogona.

Foto: FK Sremac Vojka

Fudbaleri Sremca u nastavak sezone ulaze sa novim šefom stručnog štaba

 

Kada je reč o nastavku takmičenja, prvo prolećno iskušenje fudbaleri Sremca će imati u Popincima protiv četvrtoplasiranog Napretka. Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading