CRNO-BELI IMAJU DODATNOG ADUTA ZA NASTAVAK SEZONE: "Partizanovača" će mnogima zamutiti pamet!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz nju će sve biti mnogo lakše.

CRNO-BELI IMAJU DODATNOG ADUTA ZA NASTAVAK SEZONE: "Partizanovača" će mnogima zamutiti pamet!

Foto: FK Partizan Majur

Već pola decenije fudbaleri Partizana iz Majura takmiče se u okviru Pomoravske okružne lige, a prvi deo sezone 2023/24 okončali su na devetoj poziciji sa ukupno 26 osvojenih bodova.

 

Crno-beli su tokom 17 prvenstvenih mečeva zabeležili skor od osam pobeda, dva remija i sedam poraza, ali bodovni zaostatak za vodećim Sinđelićem iz Grabovca ne garantuje im uključenje u borbu za vrh tabele u nastavku šampionata.

Po okončanju takmičarske godine, igrači rukovodstvo i navijači kluba iz Majura, organizovali su druženje na kojem je promovisana tzv, "Partizanovača".

U pitanju je rakija koja je oduševila sve ljubitelje kapljice, a istovremeno su okupljeni došli do zaključka da će uz nju mnogo lakše preboleti rezultatske ostvarenja za koja se očekivalo da mogu biti i znatno bolja.

Foto: FK Partizan Majur

Uz "Partizanovaču" će sve biti mnogo lakše

 

Fudbalere Partizana već na startu prolećnih borbi očekuje veliko iskušenje. U premijernom susretu nastavka takmičenja crno-beli gostuju ekipi Rudara iz Senjskog Rudnika i upravo navedeni meč će pokazati može li ekipa biti konkurentna za gornji deo tabele.

Da podsetimo, prvi ovosezonski dueč dve ekipe okončan je trijumfom crno-belih rezultatom 2:0, a u listu strelaca su se upisali Andrija Mitić i David Veselinović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading