ZNA SE ŠTA SU PRIORITETI: Očekivanja pred gradski derbi, nisu velika - sva pažnja je usmerena na ono što tek dolazi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.12.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči gradskog derbija, trener "gatovaca" ipak razmišlja o nekim drugim obavezama.

ZNA SE ŠTA SU PRIORITETI: Očekivanja pred gradski derbi, nisu velika - sva pažnja je usmerena na ono što tek dolazi!

Foto: Starsport

Veliki gradski derbi Novog Sada biće odigran u sredu 6. decembra u okviru osmine finala nacionalnog kup takmičenja, a snage će odmeriti ekipe Mladosti GAT i Vojvodine.

 

Poptuno je jasno da je "stara dama" srpskog fudbala apsolutni favorit uoči susreta na "Karđorđu", što potvrđuje u trener novosadskog prvoligaša sa "GAT Arene" Dušan Bajić, a istovremeno ističe da su njegovim fudbalerima u ovom momentu neke druge stvari prioritetne:

- Nažalost, misli su nam više okrenete ka prvenstvu zbog trenutne situacije na tabeli, i taj fokus je na duel sa Mačvom u nedelju, prva utakmica na kojoj smo domaćini, otkako sam preuzeo ekipu. Kup je za nas meč bez pritiska, u smislu da moramo nešto rezultatski da uradimo, sa druge strane veliki motiv za sve koji imamo veze sa Vojvodinom, a to je sedam ustupljenih igrača i jedan deo stručnog štaba, na čelu sa sportskim sektorom. Tako da nas očekuje interesantan duel, gde ćemo imati motiv da se pokažemo i dokažemo koliko možemo. Vojvodina, sigurno ima pritisak da mora da prođe i verujem da će publika moći da uživa. Akteri su poznati ovdašnjim ljubiteljima fudbala, mnogi su prošli školu Vojvodine kao što je Aleksandar Tanasin, naš kapiten. Biće dobro uživanje za gledaoce i nadam se da će na kraju, jeste floskula, pobediti fudbal i da će svi sa stadiona izaći zadovoljni odnosno da će pobediti fudbal.

Foto: FK Mladost GAT

Dušan Bajić trener novosadske Mladosti GAT

 

Nakon kup duela sa gradskim rivalom, ekipu Mladosti GAT očekuju mnogo važniji prvenstveni dueli na "GAT Areni" protiv šabačke Mačve (10. decembar) i Smedereva 1924 (13. decembra).

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading