SLEDI DUŽA PAUZA: Iskusni fudbaler je podvrgnut hirurškoj intervenciji - za sada nije poznato kada ćemo ga ponovo videti na terenu! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda ga je zadesila u samom finišu prvog dela šampionata.

SLEDI DUŽA PAUZA: Iskusni fudbaler je podvrgnut hirurškoj intervenciji - za sada nije poznato kada ćemo ga ponovo videti na terenu! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Inđije Toyo Tires trenutno trenutno zauzimaju poziciju koja ih po okončanju ovosezonske Prve lige Srbije, direktno vodi u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Zeleno-beli nakon 18 odigranih prvenstvenih mečeva na svom kontu imaju 31 bod, ali treba istaći da leskovačka GFK Dubočica koja se nalazi stepenicu niže, ima bod manje, ali i jednu utakmicu manje odigranu, tako da u samom finišu prvog dela šampionata, pozicija Inđije Toyo Tires na prvoligaškoj tabeli zavisi i od ostvarenja drugih klubova.

Ekipa sa "Toyo Tires Arene" je prethodnog vikenda na gostovanju u Čelarevu, minimalnim rezultatom 1:0 savladala RFK Novi Sad 1921, a strelac jedinog pogotka bio je u 31. minutu Aleksandar Desančić.

Međutim, navedeni susret bio je i poslednji meč u prvom delu šampionata za napadača Lazara Miloševa koji je doživeo težu povredu skočnog zgloba usled čega je morao biti podvrgnut hirurkoj intervenciji.

Kako su istakli u redovima Inđije Toyo Tires, dvadesetsedmogodišnji napadač se nakon operacije dobro oseća i sada sledi oporavak, a svi u Inđiji se nadaju da će iskusnog fudbalera uskoro ponovo videti na terenu.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Sledi oporavak - Lazar Milošev

 

Treba napomenuti da je Milošev u redove zeleno-belih stigao prethodnog leta iz gornjomilanovačkog Metalca, a treba naglasiti da je reč o fudbaleru koji iza sebe ima i internacionalnog iskustva.

- Lazar Milošev:

Datum rođenja: 20. jun 1996. godine

Mesto rođenja: Pančevo

Pozicija u timu: napadač

Učinak u sezoni 2023/24: 12 utakmica / 3 gola

Igračka karijera: OFK Beograd (Beograd), Dinamo (Pančevo), Borac (Sakule), Rad (Beograd), Budućnost (Dobanovci), TAbor Sežana (Slovenija), Napredak (Kruševac), Železničar (Pančevo), Metalac (Gornji Milanovac), Inđija Toyo Tires (Inđija)

Do odlaska na zimsku pauzu fudbalere Inđije Toyo Tires očekuje meč osmine finala Kupa Srbije protiv Novog Pazara, kao i prvenstveni duel na domaćem terenu protiv OFK Vršca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading