MINIMALCEM DO TRI BODA: "Kanarinci" nikako da polete - Inđija eksirala Lav pivo u Čelarevu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.12.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se šansa ne iskoristi, kazna stiže.

MINIMALCEM DO TRI BODA: "Kanarinci" nikako da polete - Inđija eksirala Lav pivo u Čelarevu! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

Igrao se 31. minut utakmice u Čelarevu kada su fudbaleri RFK Novog Sada 1921 organizovali kontranapad četiri na dva, ali je u odsudnom trenutku centarfor "kanarinaca" Nikola Furtula lošim prijemom omogućio golmanu gostiju Borisu Velimiroviću da sačuva svoju mrežu, a svega 27 sekundi kasnije usledila je kazna.

 

Brzo su fudbaleri Inđije Toyo Tires organizovali napad. U svega četiri dodavanja lopta je na poziciji desnog krila stigla do Đorđa Kukolja koji je uputio centaršut po zemlji, a na drugoj stativi je loptu dočekao Aleksandar Desančić kome nije bilo teško da je sprovede u mrežu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fk Inđija (@fk_indjija_)

 

Ispostavilo se da je navedenim pogotkom bilo i rešeno pitanje pobednika ovog susreta.

Nakon primljenog pogotka domaćin otvorenije kreće ka golu gostujućeg sastava, ali je veliku priliku da duplira prednost svoje ekipe imao u 41. minutu Milan Janjić, al i je njegov udarac iz slobodnog udarca sa 18 metara, završio pored leve stative Vukliševog gola.

U nastavku susreta viđena je uglavnom igra između dva šesnaesterca. Fudbaleri u žuto-plavoj sportskoj opremi pokušavali su bezuspešno da ugroze Velimirovića, dok je ekipa Inđije Toyo Tires znalački čuvala stečenu prednost i na kraju zabeležila važan trijumf kojim je barem u naredna 24 časa preuzela drugu poziciju na tabeli Prve lige Srbije.

 

- Prva liga Srbije. 19. kolo:

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) - Inđija Toyo Tires (Inđija) 0:1 (0:1)

Strelac: A. Desančić u 31. minutu

Stadion: ČSK-Pivara, Čelarevo

Gledalaca: 50

Sudija: Aleksandar Vukadinović

Žuti kartoni: B. Varga, A. Msanga (RFK Novi Sad 1921); L. Đorđević, M. Stojanović, B. Velimirović (Inđija Toyo Tires)

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad): Vukliš (Đulčić), Čolić, Furtula, Kožović (Rosić), Krstić, Msanga, Rac, Rakić (Vlalukin), Rađen, Serdar (Stojanović), Varga.

Inđija Toyo Tires (Inđija): Velimirović, Desančić, Janjić (Tešić), Kukolj (Radosavljević), Maričić (M. Stojanović), Mijailović, Mitrović, S. Stojanović (Grbović), Vrbić, Đoković, Đorđević (Milošev).

Fudbaleri RFK Novog Sada 1921 narednog vikenda gostuju u Beogradu ekipi RFK Grafičar, dok će Inđija Toyo Tires dočekati OFK Vršac, a samo tri dana kasnije očekuje ih i zaostali meč 17. takmičarske runde kada će gostovati u Leskovcu GFK Dubočici.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading