POZIVI DRUGIH KLUBOVA MI NISU ZANIMLJIVI: Napadač plavo-belih nema dilemu - ovde imam sve što mi treba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza njih je sjajna polusezona, a očekivanja na proleće su velika.

POZIVI DRUGIH KLUBOVA MI NISU ZANIMLJIVI: Napadač plavo-belih nema dilemu - ovde imam sve što mi treba!

Foto: FK Naftagas Elemir

Fudbaleri Naftagasa iz Elemira igraju svoju drugu sezonu u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Prvi deo šampionata u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana plavo-beli su okončali sa skorom od osam pobeda, jednog remija i šest poraza i sa ukupno 25 osvojenih bodova zauzimaju petu poziciju na tabeli.

Jedan od onih koji su obeležili prethodne mesece u dresu kluba iz Elemira jeste iskusni dvadesetsedmogodišnji napadač Miloš Savanović koji je među plavo-bele stigao leta 2022. godine.

Nakon sjajnih partija u dresu Naftagasa, Savanoviću ove zime čest ozvoni telefon. Javljaju se emisari klubova koji bi ga rado videli u svojim redovima, ali Miloš ističe:

- Među Naftašima je odlično i pozivi drugih nisu interesantni. Ovde imam što mi treba, dobre saigrače, tim, atmosferu, pažnju. Zrenjaninac sam, Elemir je blizu, zasnovao sam porodicu, fudbal volim i već sam se uželeo utakmica - isakao je Savanović u razgovoru za "Sportski žurnal".

Foto: Ž. Šemić

Iskusni napadač Elemiraca - Miloš Savanović

 

Ovako je prvi deo šampionata video prvi deo šampionata:

- Lako smo ispustili vrh. Poraženi smo od Jedinstva, OFK Bačke i GFK Slovena u našem dvorištu, odigrali 1:1 sa Podunavcem i nismo bili nadigrani. U prvom kolu nastavka treba da se revanširamo Pazovčanima. Izgubili smo kod kuće 11 bodova, sa pet manje duvali bismo GFK Slovenu za vrat. Propustili smo mnogo šansi i kad se mreža ne pogodi, sledi kazna.

Za kraj, Savanović je istakao:

- Imamo dobar tim, mnogo iskusnih, ali i dobrih mladih igrača. Jurišaćemo da budemo što bliži vrhu i da potvrdimo kvalitet. Za 18 meseci klub i tim su silno napredovali i rivali Naftagas uvažavaju. Poštujemo sve i možemo u nastavku više od prvog dela. Optimista sam.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading