NAVIJAČI, DA VIDIMO KOLIKO NAS JE: Važno saopštenje - klub moramo postaviti na zdrave noge!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.11.2023

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetno teška polusezona je iza kragujevačkog sportskog kolektiva.

NAVIJAČI, DA VIDIMO KOLIKO NAS JE: Važno saopštenje - klub moramo postaviti na zdrave noge!

Foto: FK Jadran Kragujevac

Fudbaleri Jadrana iz Kragujevca za dve godine proslaviće veliki jubilej, vek postojanja, ali ostvarenja u aktuelnoj sezoni nisu onakva kakva su se očekivala.

 

U okviru Druge lige Kragujevca klub je zabeležio skor od dve pobede i devet poraza i sa šest osvojenih bodova proleće dočekuje na poslednjoj poziciji i pretu mu ispadanje u treći stepen kragujevačkog fudbala.

Povodom aktuelnih dešavanja, rukovodstvo Jadrana je izdalo važno saopštenje u kojem se prevashodno obraća svojim pristalicama:

- Ponosni Jadranci, našem Jadranu je potrebna pomoć i okupljanje više nego ikada. Da stanemo svi u front bez isticanja pojedinaca. Da pomognemo posrnulom gigantu da se stabilizuje - ističu iz kluba, a zatim dodaju:

- Javite se svi da vidimo koliko nas je i da naš klub stavimo na zdrave noge. Jadran je deo naših karijera i radosti. Hajde da u godini proslave veka postojanja Jadrana, vratimo deo toga voljenom klubu.

Foto: FK Jadran Kragujevac

Klupsko saopštenje

 

Takmičenje u drugom stepenu kragujevačkog fudbala nastavlja se u martu 2024. godine, a u borbu za opstanak ekipa Jadrana ulazi utakmicom na domaćem terenu protiv ekipe Kragujevca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading