"GAUČOS" STIGAO NA MARAKANU: Ponudu Partizana je odbio i poneo opremu kluba sa crveno-bele strane Topčiderskog brda!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.12.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supertalentovani fudbaler odabrao redove srpskog šampiona.

"GAUČOS" STIGAO NA MARAKANU: Ponudu Partizana je odbio i poneo opremu kluba sa crveno-bele strane Topčiderskog brda!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Gaučosi iz Čačka osnovan je pre nešto više od jedne decenije i trenutno se takmiči u Gradskoj ligi Čačka.

 

Prvi deo sezone Gaučosi su okončali na petoj poziciji sa skorom od šest pobeda, dva remija i tri poraza i u ovom momentu su daleko od borbe za vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Moravičku okružnu ligu s obzirom da u ovom momentu imaju čak 11 bodova manje u odnosu na aktuelnog lidera, ekipu Vujana iz Prislonice.

Međutim, ono zbog čega u redovima Čačana svakako mogu biti zadovoljni, jeste činjenica da njihova fudbalska škola redovno izbacuje velike talente ove igre koji svoje karijere nastavljaju u renomiranim klubovima.

Poslednji koji je iz redova Gaučosa stupio na veliku scenu jeste Petar Mijušković član jedne od najboljih generacija kluba rođenih 2010. godine.

Mijušković je imao ponude beogradskih Večitih rivala, kao i lučanske Mladosti, ali se odlučio da se preseli na stadion "Rajko Mitić" i ponese dres Crvene zvezde.

Foto: FK Gaučosi Čačak

Petar Mijušković je već poneo dres crveno-belih

 

Nakon prelaska na crveno-beli deo Topčiderskog brda iz redova čačanskog kluba su istakli: 

- Porodica Mijušković je u pregovorima sa beogradskim velikanom pokazala neverovatnu odanost klubu gde je dečak stasao i mi smo im na tome bezgranično zahvalni. Petar je rodjen za velike stvari i Petar će to dokazati u godinama pred nama....nemamo sumnju u to.

Ostaje da se vidi kakav će biti dalji tok fudbalske karijere mladog fudbalera, ali je izvesno da ima sve predispozicije da se razvije u igrača koji predstavlja budućnost i Crvene zvezde, ali i srpskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading