DUEL DVA TIMA IZ SREDINE TABELE: Jedna će serija poraza biti prekinuta u nedelju!

Autor:

Sport

01.12.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnić i Malinik traže izlaz iz krize.

DUEL DVA TIMA IZ SREDINE TABELE: Jedna će serija poraza biti prekinuta u nedelju!

Foto: Instagram.com/printscreen

U okviru 15. kola Zaječarske okružne lige ekipa Osnića ugostiće sastav Malinika iz Podgorca, utakmica se igra u nedelju, 3. decembra od 13 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog meča dugogodišnji je učesnik okružnog ranga u kojem igra obično u promenjivoj formi, trenutno se ekipa sa 17 osvojenih bodova nalazi na desetoj poziciji u ligi. Fudbaleri Osnića zabeležili su pet trijumfa, dva remija i šest poraza, uz gol razliku -2 (27:29).

Osnić je bio u odličnoj seriji rezultata pred svojim navijačima, zabeležena su tri vezana trijumfa, ali je kasnije napravljen niz od dva poraza od timova iz samog vrha tabele, što je dovelo do određenog pomeranja na tabeli. Ekipa u subotnji meč ulazi posle dve utakmice u kojima nije uspela da zabeleži bodove.

Republika

Foto: FK Osnić

Najavni poster

Na megdan Osniću u nedelju će izaći sastav iz Podgorca koji je takođe redovan učesnik aktuelnog ranga, u kojem trenutno drži osmu poziciju na tabeli. Učinak od šest trijumfa, isto toliko poraza uz jedan remi bio je dovoljan za 19 osvojenih bodova. 

Bio je sastav Malinika do desetog kola pri samom vrhu tabele, tada je za liderom zaostajao samo tri boda, ali je trenutno u seriji loših rezultata što je dovelo do lošijeg plasmana. Ekipa iz Podgorca na tri poslednja ligaška meča ne za za poraz, i to je dovelo do silaska u donji deo prvenstva po plasmanu.

Prošle sezone duel u Osniću je završen remijem (3:3), dok je u Podgorcu slavio domaći tim rezultatom 4:1

Osnić - Malinik (Podgorac)

Nedelja, 3. decembar od 13 časova

Teren u Osniću

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading