GORNJEMILANOVČANI SADA JE VAŠ RED: Metalac dočekuje prošlogodišnjeg superligaša iz Lazarevca!

Autor:

Sport

30.11.2023

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel dva bivša superligaša na stadionu u Gornjem Milanovcu će sigurno okupiti veliki broj navijača na tribinama.

GORNJEMILANOVČANI SADA JE VAŠ RED: Metalac dočekuje prošlogodišnjeg superligaša iz Lazarevca!

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

U okviru 19. kola Prve lige Srbije ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca ugostiće sastav Kolubare iz Lazarevca, utakmica se igra u subotu, 2. decembra od 13 časova.

Republika

Duel dva bivša superligaša očekuje se na stadionu u Gornjem Milanovcu, ciljevi oba kluba su isti da se vrate u najjači rang takmičenja u našoj zemlji, ali je do istog dug put. Metalac je superligaški karavan napustio pre dve godine, dok je Kolubara ispala u prethodnoj sezoni. 

Trenutno se Metalac sa 19 osvojenih bodova nalazi na 12. poziciji u ligi, forma sastava iz Gornjeg Milanovca je u usponu, uspeli su u prethodna tri kola da uzmu "meru" aktuelnom lideru, OFK Beogradu, kao i tadašnjem prvog pratiocu, Tekstilcu iz Odžaka. Bolji rezultati u prošlo vreme doveli su do toga da se napreduje na tabeli, i sada se sa još par dobrih partija može uhvatiti priključak za sredinu tabele, pa čak i gornji deo iste.

 

 

Subotnji gost u Gornjem Milanovcu, tim iz Lazarevca je nakon oduzimanja bodova ispao iz Super lige Srbije, igrački kadar je sklopljen u hodu, pa je bio potreban određen period adaptacije igrača i trenera, i trenutno se ekipa održava na sredini tabele. Promenjiva forma igrača Kolubare u poslednjih par kola dovela je do plasmana na osmu poziciju u ligi.

Ako se gleda forma na poslednjih pet ligaških susreta, svakako je Metalac u boljoj situaciji, ali ne treba tek tako otpisati sastav Kolubare, koji je prožet iskusnim igračima koji su došli u Lazarevac da bi klub vratili u viši rang takmičenja.

Prvi ovosezonski duel ova dva tima igran u Lazarevcu završen je remijem, rezultat je tada glasio 1:1.

Metalac (Gornji Milanovac) - Kolubara (Lazarevac)

Subota, 2. decembar od 13 časova

Stadion u Gornjem Milanovcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading