STIGLA JE I POTVRDA SA ADMIRALBET ARENE: Fudbaleru Radničkog predstoji period oporavka od teške povrede!

Autor:

Sport

30.11.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred redakcije Nižih liga na Republici, Ristoviću želimo brz oporavak i da se što pre vrati na teren!

STIGLA JE I POTVRDA SA ADMIRALBET ARENE: Fudbaleru Radničkog predstoji period oporavka od teške povrede!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Povrede su sastavni deo sporta, a nekada iste znaju da odvoje sportiste duži vremenski period sa terena.

Republika

Radnički iz Sremske Mitrovice član je Prve lige Srbije od leta 2020. godine i od tada pokušava da se izbori za plasman u najjači rang takmičenja u našoj zemlji, i da time stigne do istorijskog uspeha. Već dve godine za redom ekipa se nalazi u plej-ofu, ali ne uspeva da stigne do mesta na kojem će osigurati igranje Super lige Srbije.

U drugom kolu ove takmičarske godine Radnički je ugostio ekipu OFK Vršca, taj meč je završen bez pobednika, ali i bez golova, ali je tim iz Sremske Mitrovice na tog 12. avgusta doživeo peh sa povredom svog fudbalera. Nikola Ristović (22) je izmenjen tada pred sam kraj prvog dela igre zbog povrede, koja se ispostavilo da je ozbiljnije prirode.

 

 

Početkom ove nedelje iz kluba je stiglo obaveštenje da je Ristović operisan na Institutu za ortopediju Banjica, sanirana je povreda prednjih ukrštenih ligamenata i menisukusa, i sada dvadesetdvogodišnjem fudbaleru predstoji dug period oporavka. Nikola je opremu Radničkog zadužio leta 2022. godine, pre toga je u karijeri branio boje Radničkog 1923 iz Kragujevca, Mačve i Zemuna.

Klub iz Sremske Mitrovice se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli, a priliku za nove bodove imaće već za vikend kada gostuje ekipi Slobode iz Užica. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading