VREME JE ZA POVRATAK I NOVI PEHAR: Jović je odlučio da promeni ligu i da se vrati u dobro poznatu sredinu!

Autor:

Sport

30.11.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon godinu dana vreme je za rastanak.

VREME JE ZA POVRATAK I NOVI PEHAR: Jović je odlučio da promeni ligu i da se vrati u dobro poznatu sredinu!

Foto: Privatna arhiva Milana Jovića

Zimski prelazni rok za sezonu 23/24 јоš zvanično nije počeo, ali se uveliko radi na dogovorima oko transfera, pojedini fudbaleri su već zatražili "čiste papire" kako bi promenili klub.

Republika

Sinđelić iz Lipnice je prošle godine uspeo da osvoji šampionsku titulu Opštinske lige Loznica i time je izborio plasman u Međuopštinsku ligu Jadar. Jedan od zaslužnijih za taj uspeh po mnogim simpatizerima kluba je čuvar mreže Milan Jović (38). Reč je o golmanu koji je veoma cenjen u okolini, partijama tokom aktuelnog prvenstva je takođe u velikoj meri doprineo da se ekipa sada i u višem rangu nalazi u samom vrhu tabele, tačnije na drugom mestu.

Republika

Foto: Privatna arhiva Milana Jovića

Milan Jović

U toku jučerašnjeg dana iz Sinđelića je stigla zvanična potvrda da je Jović dobio "čiste papire", i da će karijeru nastaviti na drugoj adresi. Sada već bivši čuvar mreže tima iz Lipnice je pre toga bio član Sloge iz Lipničkog Šora, Antimona, Cera i Milana Orlića.

Po ekskluzivnim saznjanima našeg portala Jović je odlučio da ponovo obuče dres Sloge, i da pomogne ekipi na putu ka povratku u viši rang. Tim iz Lipničkog Šora je trenutno u "grupi B" stigao do titule jesenjeg prvaka, i u pol poziciji je da se za početak vrati u Međuopštinsku ligu.

Jović je za naš portal povodom odluke da promeni sredinu izjavio:

- Vraćam se na mesto gde sam proveo i najveći deo svoje karijere, pokušaću svojim znanjem i iskustvom da pomognem da se ostvari zacrtani cilj, a to je povratak za početak u međuopštinsku ligu, a kasnije ako sve bude kako treba i u Mačvansku okružnu ligu. Hteo bih da se zahvalim igračima i upravi Sinđelića na lepih godinu dana u klubu i želim im puno uspeha u budućnosti. 

Jović i Sloga opet zajedno, ovoga puta na trasi ka povratku kluba u dobro poznato društvo. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading