SPORTSKI KOLEKTIV IZ DONJEG BUNIBRODA ISPUNIO OČEKIVANJA: Rezultat je i više nego zadovoljavajući, ali ima i prostora za napredak!

Autor:

Sport

29.11.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uveliko se prave planovi za prolećni deo prvenstva.

SPORTSKI KOLEKTIV IZ DONJEG BUNIBRODA ISPUNIO OČEKIVANJA: Rezultat je i više nego zadovoljavajući, ali ima i prostora za napredak!

Foto: FK Mladost 1976 Donji Bunibrod

Dobila je priliku ekipa iz Donjeg Bunibroda da se nadmeće sa timovima iz višeg ranga, i nakon solidne sezone u Gradskoj ligi Leskovca, zabeležni su i više nego dobri rezultati u Međuopštinskoj jablaničkoj ligi.

Republika

Odlično su ušli u prvenstvo fudbaleri Mladosti 1976, ali su serijom nešto slabjih rezultata pokvarili svoj plasman, na kraju su sa učinkom od šest trijumfa, jednog remija i sedam poraza jesenji deo sezone završili na osmom mestu na tabeli, sa 19 osvojenih bodova. Igrala je ekipa uvek na gol više, nikada se nije primenjivala defanzivna postavka, i to je dovelo do toga da se mreža rivala, ali i njihova mreža na 14 mečeva zatrese 30 puta.

Prvi deo prvenstva sastav Mladosti završio je na gostovanju Moravcu (Guberevac) i tada je ostvaren trijumf rezutlatom 2:0, nakon meča stigla je i rekapituliacija jesenjeg dela sezone od strane čelnih ljudi kluba:

Republika

Foto: FK Mladost 1976 Donji Bunibrod

Slika sa zatvaranja prvog dela prvenstva

- Imajući u vidu da smo novajlije u ligi, imamo samo pozitivne utiske povodog uspeha koji je zabeležen, ali koji planiramo i da dalje ostvarujemo. Naša glavna snaga je sloga, drugarstvo i međusobna privrženost, a rezultati su plod kolektivnog rada i razmišljanja. Ostaje žal zbog nekih utakmica u kojima smo bili bolji protivnik, ali nismo stigli do željenog broja bodova, ali tu je drugi deo sezone gde ćemo pokušati da ispravimo sve nedostatke. Na kraju, u ime sportskog fudbalskog udruženja “Mladost 1976” Donji Bunibrod, možemo samo da poželimo svu sreću ostalim timovima, dobro zdravlje igračima svih ekipa, kao i srećne Novogodišnje i Božićne praznike svim pratiocima fudbala u Jablaničkom okrugu.

Ekipa Mladosti prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju u Miroševcu, sastavu Umaca, koji je na otvaranju sezone uspeo da savlada pred svojim navijačima rezultatom 4:2.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading