BITNA PITANJA SU VEĆ REŠENA: U Ratini se zna ko će predvoditi igrački kadar na proleće!

Autor:

Sport

29.11.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava sada radi na pojačanjima.

BITNA PITANJA SU VEĆ REŠENA: U Ratini se zna ko će predvoditi igrački kadar na proleće!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski klub iz Ratine je ove godine započeo svoju šestu vezanu sezonu u zonskom rangu takmičenja, prošle godine ekipa je kroz baraž uspela da obezbedeli opstanak u dobro poznatom društvu.

Republika

Trenutno se Polet sa učinkom od pet trijumfa i devet poraza nalazi na deobi devetog mesta na tabeli, sa 15 osvojenih bodova. Dosadašnji osvojeni bodovni saldo dovoljan je za pozicioniranje u plej-aut zoni, dok je gornja zona trenutno udaljena pet bodova. Nije uspevao tokom jesenjeg dela tim iz Ratine da napravi seriju dobrih rezultata, tek pred odlazak na zimsku pauzu zabeležena su dve vezane pobede, što je u velikoj meri popravilo "sliku" u ligi.

Klub je ovih dana u kratkom rezimeu polusezone obavestio navijače da uprava vredno radi na pronalaženju pojačanja za prolećni deo prvenstva koji je zakazan za polovinu marta. Igrački kadar Poleta je po svemu viđenom na određenim mestima deficitiran, i s tim u vezi će čelni ljudi kluba i obaviti zimski prelazni rok.

Republika

Foto: FK Polet Ratina

Polet želi da izbegne situaciju da se bori za opstanak

Drugi deo prvenstva počinje polovinom meseca marta, početak priprema zakazan je za početak februara. Još jedna bitna odluka je donešena i pre početka same pauze, ekipu će i u nastavku prvenstva sa klupe predvoditi tandem Mutavdžić-Trnavac. 

Polet je po broju datih golova četvrti tim u ligi, mrežu rivala su zatresli u 13 navrata na 14 utakmice, što je u proseku manje od gola po meču, dok je njihov golman savladan u 29 situacija, i po tom broju su treća odbrana u prvenstvu sa najviše kapitulacija. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading