ODLUKA JE PALA: Perspektivni mladi stručnjak odlučio je da bude veran Slogi!

Autor:

Sport

29.11.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored brojnih ponuda, ostaje u Maradiku.

ODLUKA JE PALA: Perspektivni mladi stručnjak odlučio je da bude veran Slogi!

Foto: FK Sloga Maradik

Takmiči se klub iz Maradika već duži vremenski period u opštinskom rangu, završava obično u samom vrhu tabele, ali je uvek falilo nešto malo da se ostvari plasman u Međuopštinsku ligu Srem.

Republika

Jesenji deo prvenstva Sloga je završila na deobi druge pozicije na tabeli sa 22 osvojena boda, učinak od sedam trijumfa, uz po jedan remi i poraz bio je dovoljan za zaostatak za liderom od samo dva boda. Jedini poraz jesenji prvak, tim Kupinova, doživeo je upravo protiv sastava iz Maradika, i to na otvaranju sezone kada je savladan rezultatom 5:0. 

Što se tiče "kikseva", Sloga je  zabeležila remi na gostovanju Dunavu (Novi Slankamen), rezultat je tada glasio 1:1, dok je poraz upisan pred svojim navijačima kada je sastav 27. Oktobra (Šatrinci) slavio sa 3:1. Što se tiče gol razlike, igrački kadar iz Maradika je ubedljivo najuspešniji po broju postignutih golova (59), dok je devet puta savladan njihov golman, što je dovoljno za drugu najbolju odbranu u prvenstvu. 

Republika

Foto: FK Sloga Maradik

Željko Kozina

Nakon završetka prvenstva, uprava je sela za pregovarački sto sa trenerom, Željkom Kozinom (44) i napravila je veliki posao. I pored brojnih ponuda koje su stigle na njegovu adresu, perspektivni šef stručnog štaba je nakon odlične polusezone na klupi Sloge, odlučio da nastavi sa svojim poslom i u predstojećem periodu.

Ciljevi za prolećni deo prvenstvo su već zacrtani na samom startu sezone, Sloga ove godine cilja sam vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, u kojem se nije našla u poslednjih, sada već dosta sezona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading