NISMO DOVOLJNO KONKRETNI: Svestan je trener crveno-belih šta nedostaje njegovoj ekipi - ne zaslužujemo bolji rezultat! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.11.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak crne serije.

NISMO DOVOLJNO KONKRETNI: Svestan je trener crveno-belih šta nedostaje njegovoj ekipi - ne zaslužujemo bolji rezultat! (VIDEO)

Foto: FK Mladost GAT

Prethodne sezone fudbaleri novosadske Mladosti GAT bili su deo elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, a samo godinu dana kasnije gotovo da su prežaljeni u nižem stepenu takmičenja i već sada ih mnogi ljubitelji fudbala vide kao učesnike srpskoligaškog karavana u sezoni 2024/25.

 

Do sada jedini trijumf u aktuelnoj takmičarskoj godini popularni "gatovci" su zabeležili prvog novembarskog vikenda kada su na iznenađenje mnogih slavili u Lazarevcu protiv ekipe Kolubare rezultatom 2:0. Očekivalo se da će navedeno ostvarenje biti samo najava nekih novih, ubedljivijih partija novosadskog kluba, ali su usledila tri uzastopna remija, kao i poraz na gostovanju u Inđiji rezultatom 0:2.

Nakon susreta na "Toyo Tires Areni" trener novosadskog kluba Dušan Bajić je izjavio:

- Inđija je zasluženo pobedila. Bili su mnogo konkretniji od nas i kaznili su nas za sve situacije koje su im se ukazale. Bili smo nedovoljno konkretni i nedovoljno ratoborni za ovaj status u kom smo. Moglo je ovo da ode i na drugu stranu, ali po svemu prikazanom to nismo zaslužili. Čestitam Inđiji, okrećemo se duelu sa Smederevom koji nas čeka već u sredu.

Novosadska ekipa nakon 17 odigranih prvenstvenih mečeva ima skor od svega jednog trijumfa i po osam remija i poraza i sa ukupno 11 osovjenih bodova zauzima poslednju 16. poziciju na tabeli prvoligaškog karavana. Već u sredu 29. novembra "gatovce" očekuje novo iskušenje. U zaostalom meču 17. kola Prve lige Srbije Mladost GAT sa početkom od 13 časova na "GAT Areni" dočekuje apsolutnog favorita ekipu Smedereva 1924.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading