SAVEZ JE NEUMOLJIV: Crno-beli i zvanično ostali bez tri boda - žalba na presudu je neosnovana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.11.2023

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žalba na ranije donesenu presudu je odbačena.

SAVEZ JE NEUMOLJIV: Crno-beli i zvanično ostali bez tri boda - žalba na presudu je neosnovana!

Foto: FSB

U okviru treće runde Srpske lige Beograd na stadionu na Carevoj ćupriji 25. avgusta 2023. godine odigran je susret između domaćeg BASK TEK-a i surčinskog Jedinstva koji je okončan podelom bodova, rezultatom 1:1.

 

Međutim, tokom susreta domaća ekipa je načinila prekršaj iz Člana 57 Propozicija za takmičenje Srpske lige Beograd i Međuopštinske lige na teritoriji Fudbalskog saveza Beograda za takmičarsku 2023/24 sezonu, a koja se odnosi na broj izmena igrača tokom utakmice.

Tim povodom disciplinski organi gradskog fudbaskog saveza pokrenuli su postupak, a nakon utvrđivanja činjenica, ekipa BASK TEK-a je kažnjena oduzimanjem tri boda od ukupnog broja osovjenih bodova tokom takmičenja. 

Na navedenu odluku predstavnici kluba su se žalili, a žalba je sada i zvanično odbačena i klubu sa Careve ćuprije ostaje ranije izrečena kazna.

 

Da podsetimo, ekipa BASK TEK-a je jesenji deo sezone u okviru trećeg stepena takmičenja na području srpske prestonice okončala sa skorom od jedne pobede, osam remija i šest poraza i sa 11 osvojenih bodova zauzimali su pretposledju 15. poziciju na tabeli.

Međutim, nakon potvrde odluke Disciplinskih organa Fudbalskog saveza Beograda, crno-beli sa Careve ćuprije ostaju bez tri osvojena boda i u ovom momentu su sa svega osam bodova pali na poslednju poziciju prvenstvene tabele i u narednom periodu im predstoji grčevita borba za opstanak.

Kada je reč o nastavku takmičenja, u prvom prolećnom kolu ekipa BASK TEK-a gostuje Prvoj Iskri iz Bariča, a treba napomenuti da je prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan remijem, rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading