TREPČA ĆE PONOVO ZAIGRATI NA STADIONU U ZVEČANU: Sportski direktor kluba iz Kosovske Mitrovice nema dilemu - zacrtani ciljevi će biti ostvareni!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.11.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da klub iz Kosovske Mitrovice ponovo zakorači u srpskoligaški karavan?

TREPČA ĆE PONOVO ZAIGRATI NA STADIONU U ZVEČANU: Sportski direktor kluba iz Kosovske Mitrovice nema dilemu - zacrtani ciljevi će biti ostvareni!

Foto: FK Trepča Kosovska Mitrovica

Fudbaleri Trepče iz Kosovske Mitrovice već drugu sezonu takmiče se u okviru Zone Šumadijsko-raške, a prvi deo šampionata okončali su na trećoj poziciji sa skorom od deset pobeda i četiri poraza i u ovom momentu imaju devet bodova manje u odnosu lidera šampionata, ekipu kraljevačke Sloge.

 

O najnovijim dešavanjima u klubu govorio je sportski direktor Trepče, Igor Uljarević:

- Od 2022. godine igramo sa izuzetno podmlađenim sastavom, koji je trenutno među najmlađima u ligi, ako ne i najmlađi. U protekloj sezoni smo se stabilizovali, kako finansijski tako i sa igračkim kadrom gde uz pomoć FK Rudar i OFK Dif iz Kosovske Mitrovice, dopunjujemo naš seniorski pogon mladim igračima - istakao je Uljarević i dodao:

- Uspeli smo da nekoliko igrača sa naših prostora, koji su nastupali u klubovima centralne Srbije, dovedemo u Trepču, što se pokazalo kao pravi potez.Trepča je u prvih četrnaest kola osvojila trideset bodova, uz učinak od deset pobeda i četiri poraza, što je u ovom trenutku dovoljno za treću poziciju na tabeli. S obzirom da, uslovno rečeno, sve utakmice igramo kao gosti, ovo je fantastičan uspeh.

Foto: FK Trepča Kosovska Mitrovica

Slaviće se ponovo u Kosovskoj Mitrovici

 

Neizbežna tema je finansijska situacija:

- Kao klub smo se finansijski stabilizovali, ne dugujemo nikome, ali nemamo ni jednog sponzora. Jedina finansijska pomoć stiže nam od strane Opštine Kosovska Mitrovica i uz pomoć njih uspevamo da se takmičimo. Veliku zahvalnost dugujemo i FK Rudar iz Baljevca i Sportskom centru Raška, koji nam izlaze u susret što se tiče terena u Baljevcu, gde igramo domaće utakmice. Pored svih otežavajućih okolnosti i problema sa kojima se klub suočava, vera u bolje rezultate i nada da će Trepča ponovo zaigrati na stadionu u Zvečanu, ne jenjava. 

Na kraju je Ulajrević istakao:

- Zahvalio bih se ovim putem svim igračima, šefu stručnog štaba Dejanu Vukićeviću, mojim saradnicima Dušanu Drobcu, Aleksi Mašiću, Milošu Nikoliću i Mariji Aleksić na nesebičnom zalaganju u funkcionisanju kluba i ostvarivanju zacrtanih ciljeva.

Sledi zimska pauza, a nakon toga i početak priprema za drugi deo sezone u kojem će glavni cilj zeleno-crnih biti borba za vrh tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading