ZIMSKA TRANSFER PIJACA JE OTVORENA: Dve laste su već stigle - Kojdo i Makuza parafirali ugovore!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.11.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jačanje igračkog kadra, već je počelo.

ZIMSKA TRANSFER PIJACA JE OTVORENA: Dve laste su već stigle - Kojdo i Makuza parafirali ugovore!

Foto: Facebook.com

Fudbaleri Granita iz Radlja prvi deo sezone u okviru Opštinske lige Loznica - "grupa A", okončali su na petoj poziciji sa ukupno 15 osvojenih bodova.

 

Od samog početka takmičarske godine Granit je igrao u sistemu toplo-hladno. Ne računajući meč protiv Vuka iz Tršića, Granit je na svom terenu pobeđivao sve rivale, ali je teško dolazio do bodova na strani, što je i onemogućilo bolji plasman na tabeli.

Granit je polusezonu okončao sa skorom od četiri pobede, tri remija i dva poraza i u nastavak takmičenja će ući sa 12 bodova zaostatka u odnosu na već pominjani sportski kolektiv iz Tršića.

Kako bi što spremniji dočekali nastavak sezone, rukovodstvo Granita je već sa da angažovalo dvojicu pojačanja. U pitanju su Milan Aleksić i Slobodan Nikolić.

Republika

Foto: FK Granit Radalj

Milan Aleksić

 

Milan Aleksić popularni Kojdo u Radalj stiže iz redova Mladosti iz Brezjaka, dok Slobodan Nikolić, u svetu fudbala poznat pod nadimkom Makuza u redove Granita stiže iz Jedinstva iz Malog Zvornika.

Foto: FK Granit Radalj

Slobodan Nikolić

 

U prvom prolećnom kolu Granit iz Radlja gostuje u Loznici ekipi Mladosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading