ZIMSKA IDILA: Obilne snežne padavine donele su i kišu golova - sjajna fudbalska predstava u Kniću za kraj prvog dela sezone! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.11.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nefudbalski uslovi nisu sprečili fudbalere na terenu da pruže sjajnu predstavu koja je zadovoljila malobrojne promrzle navijače.

ZIMSKA IDILA: Obilne snežne padavine donele su i kišu golova - sjajna fudbalska predstava u Kniću za kraj prvog dela sezone! (VIDEO)

Foto: FK Marjan

Pravo snežno nevreme pogodilo je Knić u nedelju 26. nopvembra, ali to nije sprečilo fudbalere domaćeg Marjana i Kopljara iz istoimenog mesta da pruže sjajnu fudbalsku predstavu u okviru poslednje jesenje runde Šumadijske okružne lige.

 

Najbolji strelac domaćeg sastava u aktuelnoj sezoni Nikola Živančević doveo je svoju ekipu do rezultatske prednosti polovinom prvog perioda igre, ali su gosti svega devet minuta kasnije stigli do poravnanja rezultata pogotkom Zdravla Matijevića. Igrao se 34. minut.

Nastavak meča pored obilnih snežnih padavina doneo je i reviju golova. Sjajnim udarcem u 57. minutu Nikola Vojinović ponovo donosi ekipi Marjana rezultatsku prednost, ali je radost promrzlih ljubitelja fudbala trajala svega pet minuta, s obzirom da su gosti preko Miloša Nedića još jednom stigli do pogotka.

Ipak, domaćin u intervalu od 70. do 79. minuta uspeva da postigne dva pogotka. Prvo je precizan sa bele tačke bio Vladimir Božović, da bi "tačku na i" stavio Petar Todorović.

 

 

- Šumadijska okružna liga, 15. kolo:

Marjan (Knić) - Kopljari (Kopljari) 4:2 (1:1)

Strelci: N. Živančević 25`, N. Vojinović 57`, V. Božović 70`, P. Todorović 79`; Z. Matijević 34`, M. Nedić 62`

Devetim trijumfom u aktuelnoj tamičarskoj godini fudbaleri Marjana su jesen okončali na trećoj poziciji sa 28 osvojenih bodova i u nastavak borbe za bodove ulaze sa sedam koraka zaostatka u odnosu na aktuelnog lidera Šumadiju iz Toponice.

Kopljari prvi deo šampionata završavaju na 12. poziciji na tabeli sa skorom od pet pobeda, dva remija i osam poraza.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading