RUTINSKI TRIJUMF: Rani gol je odredio tok utakmice - Novosađani tonu ka srpskoligaškom društvu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.11.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivanja su se i obistinila...

RUTINSKI TRIJUMF: Rani gol je odredio tok utakmice - Novosađani tonu ka srpskoligaškom društvu!

Foto: FK Mladost GAT

Nakon trijumfa u zaostalom susretu devete takmičarske runde Prve lige Srbije u kojem su fudbaleri Inđije Toyo Tires slavili na uvek nezgodnom gostovanju na užičkom stadionu "Radomir Antić" protiv GFK Slobode minimalnim rezultatom 1:0, zeleno--beli iz Srema su novim uspehom na domaćem stadionu nastavili ravnopravnu borbu za sam vrh tabele drugog stepena srpskog klupskog fudbala.

 

Već u petom minutu susreta ekipa Inđije Toyo Tires je uspela da slomi otpor novosadske Mladosti GAT i pogotkom Stefana Gajiovića na asistenciju Aleksandra Desančića donese rezultatsku prednost i mirniji tok susreta.

U nastavku susreta obe ekipe su imale po dve prilike koje nisu realizovane, a gosti ozbiljno prete početkom drugog poluvremena kada je Živkoviću i Jokiću malo sportske sreće nedostajalo kako bi zatresli mrežu Borisa Velimirovića.

I kada se mislilo da će se meč okončati minimalnim trijumfom domaćina, mrežu "gatovaca" zatresao je Toplica Grbović. Igrao se 87. minut kada je golman Vladan Elesin pogrešio pri ispucavanju lopte. On je stigla do Grbovića kojem nije bilo teško da je sprovede u praznu mrežu.

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Rutinski trijumg Inđije

 

- Prva liga Srbije, 18. kolo:

Inđija Toyo Tires (Inđija) - Mladost GAT (Novi Sad) 2:0 (1:0)

Strelci: S. Gajilović u 5. i T. Grbović u 87. minutu

Stadion: "Toyo Tires Arena"

Gledalaca: 200

Sudija: Darko Jeknić

Žuti kartoni: J. Mitrović (Inđija Toyo Tires); M. Bugarin (Mladost GAT)

Inđija Toyo Tires (Inđija): Velimirović, Mitrović, Gajilović (Grbović), Đoković, Subotić (M. Stojanović), Đorđević (Kukolj), Vrbić (Vuković), Janjić, Desančić, Mijailović, S. Stojanović (Kojić).

Mladost GAT (Novi Sad): Elesin, N. Ilić, Jokić (Vujaklija), Bjeloš, Tanasin, Vukčević (F. Ilić), Živković (Đuričin), Vidović (Kerkez), Abadžija (Popović), Bugarin, Čečarić.

Zeleno-beli su se novim trijumfom poravnali na tabeli sa drugoplasiranom ekipom Tekstilca iz Odžaka, ali u ovom momentu imaju meč manje kao i ekipa Smedereva 1924.

Sa druge strene "gatovci" ostaju na začelju tabele i predstoji im teška borba za opstanak u drugom stepenu srpkog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading