PRETRČAO JE I GOLMANA, STIGAO NA METAR OD GOLA I ONDA JE USLEDILO ČUDO: Snimak sa srpskih fudbalskih terena, obišao planetu - postao je viralan na društvenim mrežama! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.11.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najvažnija sporedna stvar na svetu neretko ume da donese neverovatne događaje na zelenom tepihu.

PRETRČAO JE I GOLMANA, STIGAO NA METAR OD GOLA I ONDA JE USLEDILO ČUDO: Snimak sa srpskih fudbalskih terena, obišao planetu - postao je viralan na društvenim mrežama! (VIDEO)

Foto: FK Tempo Sefkerin

Utakmicama 14. kola okončan je jesenji deo sezone u okviru Druge južnobanatske lige "Zapad", a pobedom u Sakulama nad BSK Bavaništem rezultatom 6:1, ekipa Borca je overila lidersku poziciju i jesenje lovorike.

 

Drugu poziciju na tabeli zauzeo je Tempo iz Sefkerina koji će u prolećne borbe ući sa bodom manje u odnosu na lidera. Sastav iz Sefkerina je u poslednjoj takmičarskoj rundi savladao trećeplasiranu Jugoslaviju iz Jabuke rezultatom 3:0, ali je meč 12. takmičarske runde skrenuo pažnju na sebe i širom granica naše zemlje.

Naime, Sefkerinu su se 12. novembra sastale ekipe domaćeg Tempa i Mladosti iz Vojlovice. Sefkerinci su navedeni susret rešili u svoju korist rezultatom 4:0, ali je istovremeno zabeležen, verovatno i promašaj sezone.

Jedan od fudbalera domaćeg sastava pobegao je odbrani gostiju, u punom trku je stigao na samo metar od gola Mladosti, a zatim je učinio nešto o čemu će se dugo pripovedati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Tempo Sefkerin (@fktempo)

 

Navedeni snimak postao je viralan na društvenim mrežama i zasigurno su zahvaljujući njemu mnogi i prvi put čuli za ekipu sefkerinskog Tempa, a verovatno je tim dobio i dodatne navijače širom Srbije.

Kada je reč o nastavku takmičenja, na proleće naredne 2024. godine Tempo će u prvom takmičarskom kolu gostovati Omladincu u Deliblatu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading