PITANJE O JESENJEM PRVAKU DOBIJA SVOJ ODGOVOR: Tempo i Borac pred svojim navijačima traže trijumf i nadaju se kiksu rivala!

Autor:

Sport

25.11.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li biti promene na prvom mestu na tabeli u poslednjem kolu jesenjeg dela?

PITANJE O JESENJEM PRVAKU DOBIJA SVOJ ODGOVOR: Tempo i Borac pred svojim navijačima traže trijumf i nadaju se kiksu rivala!

Foto: FK Tempo Sefkerin

Svi mečevi poslednjeg kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) na programu su u nedelju, 26. novembra, i tada ćemo dobiti odgovor na pitanje ko će biti jesenji prvak, i ko će zimsku pauzu provesti na prvoj, a ko na drugoj poziciji na tabeli.

Republika

Trenutno prvoplasirani tim na tabeli, Borac iz Sakula je jedini klub u ligi koj i dalje ne zna za poraz, zabeležen je učinak od deset trijumfa i tri remija, sve to je dovoljno za 33 boda. Ekipa je prošle godine bila vicešampion nižeg ranga, ali je ipak izboren plasman u aktuelnu ligu, i sada se nalaze u istoj situaciji, bore se za sam vrh tabele i za novu promenu ranga.

Prvi pratilac Borcu jeste prošlogodišnji prvak Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, tim Tempa iz Sefkerina koji sada zaostaje za liderom samo jedan bod. Učinak je gotovo identičan, ali je trenutno drugoplasirana ekipa zabeležila i jedan poraz, slavio je Partizan iz Gaja pred svojim navijačima rezultatom 2:1. 

Republika

Foto: FK Borac Sakule

Vreme je za zimsku pauzu

 

Borac i Tempo su u dosadašnjem toku prvenstva dva puta odmeravali snage, i oba puta je utakmica završena remijem, jednom rezultatom 1:1, dok je drugi meč završen sa više golova, 4:4. Poslednjeg takmičarskog vikenda oba tima igraju pred svojim navijačima, i u zavisnosti od njihovih rezultata dobićemo i jesenjeg prvaka. 

Tim iz Sakule će barem na papiru imati lakši zadatak u odnosu na prvog pratioca, Borac će dočekati trenutno pretposlednji sastav na tabeli, BSK Bavaništa, koji do ove nedelje ima bodovni saldo na broju 11. Tempo će sa druge strane na stadionu u Opovu ugostiti trećeplasiranu Jugoslaviju iz Jabuke, koja ima devet bodova manje u odnosu na ekipu iz Sefkerina, ali je reč o jako kvalitetom igračkom kadru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading