RIBNICA NA POLA PUTA DO EKSPRESNOG POVRATKA: Odlična sezona je iza prošlogodišnjeg člana okružnog ranga!

Autor:

Sport

25.11.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako od starta proleća nastave u istom ritmu, titula se ne dovodi u pitanje.

RIBNICA NA POLA PUTA DO EKSPRESNOG POVRATKA: Odlična sezona je iza prošlogodišnjeg člana okružnog ranga!

Foto: FK Ribnica Jovac

Nakon nešto malo više od jedne decenije (12 godina) ekipa Ribnice je "sišla" iz Raške okružne lige u Međuopštinsku ligu FSRO, ali je nakon prvog dela aktuelne sezone klub postao najozbiljniji kandidat za plasman u viši rang.

Republika

Sastav iz Jovca je nakon 13 odigranih mečeva sakupio 33 osvojena boda, što je bilo dovoljno za titulu jesenjeg prvaka, prednost u odnosu na prvog pratioca je šest bodova. Fudbaleri Ribnice su zabeležili 11 trijumfa i dva poraza, u drugom kolu bio je bolji Magnohrom minimalnim rezultatom na gostovanju, dok je pred svojim navijačima Jedinstvo iz Godačice slavilo sa 2:1.

 

 

Prošlogodišnji član okružnog ranga drži trenutno treće mesto po broju datih golova (35), dok je njihov golman savladan u 12 situacija, i po tome Ribnica ima najbolju odbranu u ligi. Popravio je dosta tim iz Jovca igru u odnosu na prošlu godinu, tada je ekipu najviše koštao lošt početak, kasnije je forma popravljena, ali nije bilo dovoljno da se izađe iz zone ispadanja.

Očekuje se da uprava povuče određene poteze tokom zimske pauze i da ekipa bude još spremnija za izazove od starta prolećnog dela prvenstva. Pred nama je sada zimski prelazni rok u kojem se očekuju minimalne izmene u igračkom kadru, nakon čega će krenuti i pripreme za prolećni deo prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading