USLEDILA JE HITNA REAKCIJA: Nakon sporazumnog prekida saradnje sa nekadašnjim uspešnim selektorom, klub je brzo pronašao adekvatnu zamenu - on se vraća na AdmiralBet Arenu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.11.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenerska vrteška u Sremskoj Mitrovici.

USLEDILA JE HITNA REAKCIJA: Nakon sporazumnog prekida saradnje sa nekadašnjim uspešnim selektorom, klub je brzo pronašao adekvatnu zamenu - on se vraća na AdmiralBet Arenu!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Fudbaleri sremskomitrovačkog Radničkog nakon 17 odigranih prvenstvenih utakmica sa ukupno 22 osvojena boda zauzimaju desetu poziciju na tabeli Prve lige Srbije i u narednom periodu predstoji im velika borba kako bi se dokopali plej-ofa faze takmičenja, koja je svakoko i klupski cilj u aktuelnoj sezoni.

 

Pre samo dva dana sremskomitrovački fudbaleri su u zaostalom susretu devete takmičarske runde remizirali u Čelarevu protiv RFK Novog Sada 1921 rezultatom 2:2, a nakon susreta došlo je do sporazumnog raskida saradnje sa dosadašnjim trenerom Goranom Jankovićem koji je na klupu crveno-belih stigao početkom meseca septembra.

Nakon što je užarena klupa ekipa se AdmiralBet Arene ostala upražnjena, klupsko rukovodstvo je brzo reagovalo i samo par sati nakon što je ekipša ostala bez trenera, promovisan je novi/stari šef stručnog štaba.

U Sremsku Mitrovicu se vraća Dejan Nikolić koji je sa klupe predvodio ekipu Radničkog od 1. januara 2022. godine do polovine marta 2023.

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Povratak na AdmiralBet Arenu - Dejan Nikolić

 

Reč je o iskusnom pedesetčetvorogodišnjem treneru koji je tokom dosadašnje karijere sedeo na klupi lučanske Mladosti, Sloge iz Bajine Bašte, Poleta iz Ljubića, lajkovačkog Železničara, šabačke Mačve, Budućnosti iz Valjeva, Kolubare iz Lazarevca, Tabane Jagodina, kragujevačkog Radničkog 1923 i OFK Žarkova.

Treba napomenuti da je Nikolić tokom igračke karijere nastupao za Slobodu iz Užica, lučansku Mladost i kruševački Napredak, a dve godine je bio i član belgijskog Muskrona.

Priliku za novi debi na klupi sremskomitrovačkog prvoligaša, Nikolić će imati u ponedeljak 27. novembra kada će na AdmiralBet Areni gostovati šabačka Mačva. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading