PROMENA NA ADMIRALBET ARENI: Moraće hitno da reaguju - trener koji je sa reprezentacijom ostvario istorijski rezultat, napustio klupu Sremskomitrovčana!

Autor:

Sport

23.11.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzo će se upražnjeno mesto na klupi popuniti.

PROMENA NA ADMIRALBET ARENI: Moraće hitno da reaguju - trener koji je sa reprezentacijom ostvario istorijski rezultat, napustio klupu Sremskomitrovčana!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Pozicija na tabeli ne zadovoljava apetite kluba, kao ni planove uprave, posebno rezultati na poslednjih nekoliko ligaških mečeva, što je dovelo do promene trenera.

Republika

Fudbalski klub Radnički obelodanio je u toku današnjeg dana da je došlo do sporazumnog raskida saradnje sa dosadašnjim trenerom Goranom Jankovićem (44). Janković je na klupi tima iz Sremske Mitrovice debitovao druge nedelje meseca septembra kada je slavio pred svojim navijačima protiv Jedinstva sa Uba. Sada već bivši strateg je u ligi na 12 mečeva zabeležio skor od pet trijumfa, četiri remija i tri poraza.

Prema saznanjima portala republika.rs u toku današnjeg dana došlo je do sporazumnog raskida saradnje između kluba sa "AdmiralBet Arene" i dosadašnjeg šefa stručnog štaba, Gorana Jankovića. 

Goran Janković je ove godine ostvario veliki uspeh sa Amaterskom reprezentacijom Beograda, on je na UEFA Regionalnom kupu za 2023. godinu osvojio srebrnu medalju. Trenersku karijeru Goran je gradio u BSK-u iz Borče, Prvoj Iskri iz Bariča, Studentskom gradu, odakle je otišao u Sremsku Mitrovicu, gde se zadržao nešto više od dva i po meseca.

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Goran Janković 

Iz kluba je kratkim saopštenjem potvrđen sporazumni raskid saradnje sa Jankovićem, tom prilikom je napomenuto da će već u toku sutrašnjeg dana biti obavljena promocija novog šefa stručnog štaba.

Radnički se trenutno nalazi na desetoj poziciji na tabeli, sa 22 osvojena boda, i predstojećeg vikenda dočekuje Mačvu iz Šabca, u okviru 18. kola Prve lige Srbije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading